Вівторок, 23.04.2024, 10:44 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 484

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » Шкільні новини
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 »
До Дня туризмуФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:03.11.2014

   Проводити День туризму  в останні дні вересня – традиція для нашої школи.
  Спочатку учасники представляли свої команди, а потім розпочався конкурс на краще виконання туристичної пісні. Далі юні туристи  рушили згідно маршрутних листів на етапи :  «Туристи – гумористи», «Краєзнавча вікторина».   

Патріотичний флешмоб у школіФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:03.11.2014

   Події на сході нашої держави не залишають байдужими ні старого, ні малого. Багато людей допомагає і підтримує захисників Батьківщини. Учні Карлівської ЗОШ №3 приєдналися до Всеукраїнської  акції «Лист пораненому».  Діти написали неймовірні листи, звертаючись до захисників  Вітчизни,  в яких виразили свої почуття з приводу нинішньої ситуації в країні. Слова вдячності, віри в перемогу, в мирне майбутнє  України проймали кожен рядок . 
   12 вересня в нашій школі був проведений патріотичний флешмоб «Ми – діти твої,Україно».

Браво, олімпійці !Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:10.02.2014
Цієї неділі закінчився ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад. Наші учні, крім вдалих результатів на районному рівні, показали не менш вдалі і на обласному.
Юні історики нашої школи Косенков Антон та Здор Владислав (обидва 10 клас) здобули на обласному рівні ІІ та ІІІ місця відповідно. Учнів підготувала вчитель історії нашої школи Хоменко І. І.
Останньою проводилася олімпіада з інформаційних технологій. І тут наші учні показали високий рівень підготовленості. На обласному етапі Харьков Артем (11 клас) та Новоселецький Валерій (9 клас) посіли в своїх номінаціях ІІ та ІІІ місця відповідно. До участі в олімпіаді учні готувалися під керівництвом учителя інформатики та фізики нашої школи Ігнатова О. В.

Вітаємо всіх наших олімпійців з їх досягненнями та бажаємо їм подальших успіхів на теренах науки.

Проект «Яндекс. ЗНО»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:03.02.2014
До уваги майбутніх випускників ! Інформуємо, що на порталі Яндекс запущено безкоштовний інтернет-ресурс для вчителів і учнів «Яндекс. ЗНО» (http://zno.yandex.ua/). Проект базується на офіційних матеріалах Українського центру оцінювання якості освіти і містить онлайн-тести з усіх навчальних предметів, з яких проводилося ЗНО у 2010–2013 роках (українською та російською мовами).
Ресурс «Яндекс. ЗНО»  може використовуватися як один із елементів  підготовки майбутніх абітурієнтів до зовнішнього незалежного оцінювання.
Почалася реєстрація на ЗНО 2014Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:14.01.2014
До уваги майбутніх випускників ! Почалася реєстрація на ЗНО 2014. Згідно з Порядком проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2014 року, взяти участь у тестуванні зможуть тільки зареєстровані особи.  Реєстрація учасників ЗНО буде проводитися регіональними центрами оцінювання якості освіти з 3 січня до 5 березня 2014 року. 
Відповіді на запитання, які виникатимуть щодо ЗНО-2014, ви отримаєте, переглянувши презентацію "ЗНО-2014", яку можна ЗАВАНТАЖИТИ ТУТ
Вийшов 10 ювілейний номер шкільного вісникаФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:10.03.2013
Вийшов 10 ювілейний номер нашого шкільного вісника. За час його виходу , а це вже майже півроку, змужніла когорта юних журналістів, фотокорів Їхнє слово актуальне, злободенне. Найбільш активними є Озмитель О., Кондратенко Т. ( 11 кл. ), Воробйов К., Стаховська А., Олійник Ю.  ( 9 кл. ), Корнейчук Н. ( 7 кл. ), Сіра І., Іщенко О. ( 6 кл. ).
У зв`язку з ювілейним номером  серед учителів та старшокласників було проведено опитування. Більшість визнала, що він цікавий і пізнавальний.  Завдяки "віснику" будь-хто може дізнатися про всі новини, які відбувалися у школі протягом тижня.
Зустріч з випускниками минулих роківФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:10.03.2013
Прислухатись до струн свого серця суботнього вечора в колиску дитинства – Карлівську ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 - злетілися випускники минулих років.  
Прозвучала знайома шкільна мелодія у  виконанні Скорик Анастасії та Головка Ігоря , і велика щира радість запанувала у святковій залі. А це означало лише одне - він знову прийшов, той довгоочікуваний святковий вечір - вечір зустрічі шкільних друзів. Ведучі свята Новосолецький Валерій, Матієнко Дарина, Головко Ігор, Бровко Ірина, Іщенко Дмитро, Скорик Анастасія, Стаховська Аліна та  Ємець Денис привітали всіх гостей із цією прекрасною миттю єднання поколінь, запросили на потяг у Країну дитинства.

Уперше в школі ток – шоуФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:10.03.2013
29 січня за ініціативою міністерства інформації для учнів 9-11 класів було вперше проведено ток- шоу. Головна тема дискусії - «Українська мова в житті українців».
Ведучі Стаховська А. та Воробйов К. нагадали присутнім про основні гіпотези виникнення української мови, підкреслили важливе місце мови в згуртуванні нації. Для підтвердження величі нашого народу й пробудження патріотичних почуттів у присутніх була представлена презентація «Моя Батьківщина - Україна».
Полеміка розгорнулася навколо трьох важливих питань: «Україна чи Малоросія», «Україна для українців», «Чи потрібна Україні друга державна мова». Учасникам ток - шоу: Мілька К. (10 кл.), Турченко Т. ( 9кл.), Трикіла А.   ( 11кл.),Таран Я. (10кл.), Озмитель О. (11кл) довелося добирати багато переконливих аргументів для підтвердження своїх думок.
У День студента – зустріч із студентами – випускниками школиФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:04.02.2013
Студентські роки — найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки.  Саме тоді визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, обирається подальший шлях. Так хто ж це — студент? Чим він відрізняється від інших людей? Студенти — це особливі люди. Вони примудряються на мізерну стипендію жити з розмахом. Вони відпочивають, коли всі працюють, і працюють, коли всі сплять. 25 січня цей особливий народ гуляє від душі, бо то є їхній день — День студента. Багато хто знає, що 25 січня свято почали відзначати не так давно —з 1755 року, а до цього цей день вважався Днем святої мучениці Тетяни. У ХVIII столітті 25 січня імператриця Єлизавета Петрівна підписала указ про заснування Московського університету, а свята Тетяна стала вважатися покровителькою студентів і називається Тетяною Університетською.
Сніданок із директором школиФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:04.02.2013
У школі започаткували гарну традицію: за особливі досягнення у навчанні, спорті, житті школи учнів гостинно запрошує директор Голубенко-Ріжко Ірина Вікторівна на чашку ароматного чаю. От і 25 січня о 10 годині відбулася така зустріч у кабінеті директора з призерами районних та обласних олімпіад, переможцями МАН: А. Кацюбою, В. Новоселецьким, С. Ниркою, О. Богомазом, А. Харьковим, Н. Ріжко, О. Озмитель, А. Косенковим, Я. Таран, Д. Мотієнко. Також була присутня заступник директора з виховної роботи Качалка Тетяна Василівна.
Лауреат персональної премії народного депутата О. ЛелюкаФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:04.02.2013
Життєвий оптимізм, уміння долати труднощі, весела вдача, товариськість – ось основні риси випускниці Карлівської ЗОШ І – ІІІ ступенів №3 Скорик Анастасії. ЇЇ чарівний голос полонив слухачів  не тільки в стінах нашої школи, а й на багатьох концертах у районі, в області. «Чураївною третьої школи» поза очі називають Настю поціновувачі музичної культури.
Доля не була прихильною до дівчини, усе доводилося виборювати працею, терпінням, наполегливістю, інколи до  болю  стискаючи вуста. А пісня прагла вирватися на волю, зачарувати всіх. Сьогодні юна співачка стоїть на порі випуску, але без неї не відбувається жодного виховного заходу в школі: вона то співає, то бере участь у  різноманітних конкурсах, спортивних змаганнях (а сама ж інвалід з дитинства). Її ініціативності можна позаздрити. Днями нашу ученицю нагородили в Полтаві Почесним Дипломом та  іменною премією народного депутата України Олексія Лелюка. Вітаємо, Настуню!
Спортивне свято «Чемпіони шкільного Олімпу»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:03.02.2013
Головне - здоровим бути.
Бо як є здоров’я й сила,
Це потрібно всім збагнути!
То весь світ людині милий.
17 та 22 січня 2013 року в нашій школі проводилися спортивні ігри між учнями 2-4, 5-7 та 8-11 класів в рамках конкурсу «Чемпіони шкільного Олімпу». Змагання проводилися в таких номінаціях: "Найкраща музична фізкультрозминка", «Попадання м’ячем у кільце», «Набивання м’яча ногою», «Колесо», «Присідання на одній нозі», «Мостик», «Шпагат», «Стояння на руках».
Свято зустрічі Нового року в 5 - 7 класахФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:14.01.2013
Свято зустрічі Нового року у середніх класах було надзвичайно цікавим для дітей і батьків. Воно проходило дещо незвично. Ведучі, справжнісінькі Бабусі–Ягусі та Снігуронька, втекли від дорослих, аби вперше в житті самотужки створити чарівне свято Нового року. Веселі Ягусі, ролі яких виконували учні 7 класу Гречко Віталіна, Колісник Віка, Поправка Дар’я, Дузенко Катя та Снігурка – Дік Дар’я, розважали дітей, принесли їм відчуття дива, вручали подарунки, проводили конкурси, танці, навіть складали чарівні закляття та варили у казані диво – зілля. Для цього у них була Книга заклинань і помічники – діти, присутні в залі. На свято завітали сучасні Діди Морози (Козирєв Дмитро ( 5 клас) , Савенок Владислав (6-А клас) , Брадулін Артур (6-Б клас), Козирод Іван (7 клас)). Діди Морози брали участь у конкурсах, які проводили для них семикласниці: Цимбаленко Оксана, Бобошко Катя та Корнейчук Наталія. Усі отримали солодкі подарунки. Лунали пісні, вірші, діти водили хоровод та виконували запальні танці. Батьки теж були активними учасниками конкурсної програми. У кінці свята здійснилися дитячі мрії - вони отримали подарунки від батьків та шефів. 
Вітаємо наших переможців та призерів предметних олімпіадФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:13.01.2013
Ось і завершився районний етап Всеукраїнських олімпіад з шкільних предметів, мовних конкурсів та конкурсу - захисту наукових робіт МАН. Приємно, що цього року ми маємо 36 призових місць. Найактивнішими учасниками змагань були учень 8 – А класу Богомаз Олексій, який зайняв призові місця у чотирьох олімпіадах і учениця 11 класу Озмитель Олександра, яка виборола три медалі. Наша школа гордиться своїми розумними і кмітливими учнями і бажаємо їм перемог у подальшому навчанні. А учасникам обласного етапу ми бажаємо успіхів!

Серія ігор “Що? Де? Коли?” у школіФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:13.01.2013
Стало традицією проведення у нашій школі ігор "Що? Де? Коли?”. Цього місяця юні знавці всякої - всячини вийшли на фінішну пряму і їх збірні змагалися проти команди вчителів. Боротьба була не з легких! Школярам потрібно було відповісти й на запитання, поставлені вчителями, а це дуже складне завдання. Заслуговує уваги те, що у кожній з ігор перемогли учнівські команди. Найбільшими інтелектуалами визнано Сергія Нирку (6-А клас), Костянтина Воробйова (9 клас) та Ярослава Юрченка (11 клас). Незмінним ведучим кожної з проведених ігор був учень 11 класу Дмитро Іщенко, який очолює Комітет по організації і проведенню інтелектуальних проектів в Міністерстві освіти школи.
 Ми щиро вдячні всім, хто взяв участь в даному проекті та бажаємо подальших перемог та нових здобутків.
Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz