Понеділок, 29.04.2024, 09:59 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 485

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » Шкільні новини
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 12 13 »
Інавгурація президента шкільної державиФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:18.11.2012
   12 листопада відбулася урочиста лінійка, присвячена інавгурації президента нашої шкільної держави. Головко Ігор висловив подяку всім, хто підтримав його кандидатуру на шкільних виборах. У повній тиші зазвучали слова присяги. Президент запевнив шкільну громаду, що буде сумлінно виконувати зобов'язання,покладені на нього, і не розчарує виборців.
   Також склали присягу:
  • Левчук Таїсія - Міністр науки і освіти;
  • Турченко Тетяна - Міністр дисципліни та порядку;
  • Озмитель Олександра - Міністр інформації;
  • Матієнко Дарина - Міністр культури;
  • Бровко Ірина - Міністр соціальної політики;
  • Шарапа Владислав - Міністр здоров'я, спорту та туризму.
   Новообраних керівників учнівського самоврядування привітала директор школи Ірина Вікторівна.
 
Іщенко Ольга (6-А клас)
Обрано Президента школиФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:14.11.2012
Цього року учнівське самоврядування в нашій школі запрацювало по новому. Очолювати учнівську республіки тепер буде Президент школи. На цю високу посаду подали свої кандидатури троє учнів : Матієнко Дарина, Турченко Тетяна, Головко Ігор. Розпочалася  передвиборча агітація лінійкою, на якій кожен з кандидатів  презентували свою програму. У самих виборах брали участь учні 5 - 11 класів та вчителі. В результаті напруженої боротьби Президентом школи було обрано Головка Ігоря, учня 10 - класу. Разом з Президентом обрали і його вірних помічників – міністрів. Кожен з них посяде своє місце в шкільному парламенті і з гідністю відстоюватиме інтереси шкільної родини.
«Дівчина з косою, як трава з росою»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:14.11.2012
7 листопада між учнями 5-7 класів відбувся конкурс під назвою «Дівчина з косою, як трава з росою», в якому брали участь чотири дівчини: Іванішак Настя (5 кл.), Колчанова Ліля (6-А кл.),Єфремова Аліна (6-Б кл.) і Дік Даша (7кл.).
    Відкривали свято учні 5 класу   Назаренко Олександр , Марченко Богдан, Жовнір Артем.  Потім п’ятикласники  розповідали  вірші, співали веселі пісні про дівочу красу.
Турнір з футболуФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:10.11.2012
В  п’ятницю 19.10.2012 відбулися футбольні матчі між командами Карлівської   ЗОШ  I-III ступенів  №3 та  Карлівської ЗОШ I-III ступенів №1. Матчі проводилися в трьох вікових групах. Перша група це учні 5-6 класів. Друга група це учні 7-8 класів. Третя група це учні 9-11 класів.
Посвята у першокласникиФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:10.11.2012
У початковій школі відбулося дуже важливе для першокласників свято. Під бурхливі оплески входять учасники першого  в їх шкільному житті дійства. Учні п’ятого  класу  побажали малятам учитись гарно і любити школу. Усі з захопленням спостерігали за танком першокласників, який вони підготували, згадуючи про свій перший день у навчальному закладі. Потім діти разом із вчителями  Ясногор Ю. М.  та Пацулою  Л. В.  згадали, чого вчать у школі, і заспівали  про це пісню так  дружно і голосно, що глядачі були в захваті.
Свято осені в 3-Б класіФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:23.10.2012
      Ось і осінь надійшла…
        Засвітились листочки на клені
        Жовтим – жовтим, ясним вогнем
        Киньте ви всі турботи щоденні
        І до осені в гості підем.
18 жовтня о 10 годині учні 3 – Б класу запросили батьків, товаришів, учителів на свято осені. Зал був ошатно вбраний, прикрашений листям і повітряними кульками.
Усі учасники дійства одяглися в яскраві костюми. Тут була і чарівниця – Осінь (Клач Аня), і Мухомор (Довгополий Віталій), і три брати Вересень (Корнієнко Віталій), Жовтень (Нагорний Євген), Листопад (Сокирка Іван) і гриби, в також різні овочі: диня, картопля, морква, буряк, гарбуз.
Свято «Роки бабусі до лиця» в 4 – А класіФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:23.10.2012
Людська осінь, як і природа буває різною. В одних палахкотить  розмаїття барв, в інших тихим бабиним літом. Але перш, ніж настане осінь і посивіє коса у кожного буває весна і літо життя.
Про весну і літо та про осінь життя   велась мова на святі «Роки бабусі до лиця» в 4 – А класі. Почесними гостями і учасницями дійства стали бабусі учнів класу. Вони розповіли про свої захоплення та взяли участь у конкурсі , що проводився за номінаціями: «Золотий голос», «Неперевершена казка», «Справжня господиня», «Чарівний чобіток». Активними учасницями дійства були Товстюк Алла Петрівна, Заєць Тамара Миколаївна, Мотріченко Любов Миколаївна, Клименко Надія  Іванівна, Дашко Людмила Миколаївна, Кирса Раїса Миколаївна, Шахмамедова Любов Едуардівна та найстарша із учасниць  прабабуся Колісник Лілія Миколаївна. Завершилась  святкова зустріч, зігріта осіннім теплом, добротою щирих сердець трьох поколінь, врученням дипломів, грамот та подарунків, виготовлених  власними руками.
Свято «Варт пошани сивий волос» в 3-А класіФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:23.10.2012
Бабуся, Бабунечка, бабусечка… Такими лагідними словами називали  своїх бабусь учні 3 – А класу (класний керівник Маліченко Олена Вікторівна) під час проведення свята «Варт пошани сивий волос», яке відбулося 16 жовтня в приміщенні початкової школи. Дівчата і хлопці вручили бабусям  святковий коровай, декламували вірші, співали пісні, присвячені бабусям. Навіть провели соціологічне  дослідження, під час якого виявилось, що наймолодшій бабусі – 47 років, а найстаршій – 68.
Кожна бабуся  з своїм онучатком пограла в цікаву гру «Впізнай по руці», «Чи співпаде вибір», а в кінці свята ще й заспівали пісню «Одна калина», та водили святковий хоровод.  Закінчилося це веселе діство чаюванням бабусь та онуків.
Cвято до Дня українського козацтваФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:23.10.2012
15 жовтня в Карлівській ЗОШ І – ІІІ ступенів №3 відбулося свято до Дня українського козацтва. У ньому брали участь учні 6 – 7 класів. Хлопчики змагалися у спортивних забавах, де показали себе з найкращого боку. Й інтелектуально не відставали, бо наші «козаки» не лише дужі, а й розумні. Підтримали хлопців дівчата; співали, голосно вболівали. Було дуже цікаво. Хотілося сказати : «Вперед, козаки, до перемоги!». Та переможених не було, дружба найголовніше. Молодці!
                                        (Колісник Вікторія 7 класу)
Свято Осіннього балуФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:21.10.2012
Золота осінь у тихому вальсі закружляла на святковому балу у нашій школі. Чудовими пейзажами та неймовірної краси квітами на слайдах порадував  присутніх  Воробйов Костя, допоміг створити атмосферу свята. Ведучі Стаховська Аліна,   Олійник  Юлія, Камуз Ілона  переносили гостей вечора у світ прекрасної поезії, налаштовували на ліричний лад.
 Гарні хлопці й чарівні дівчата старших класів взяли участь у різноманітних конкурсах: показали свою ерудицію, красу, вміння танцювати, співати, висловлювати найкращі почуття в незвичайній формі, створювати чудові осінні ікебани та романтичні костюми. Особливе захоплення викликали виступи Скорик Анастасії, Головка Ігоря, Чебан Юлії, танцювального колективу 8 –Б та  дівчат 8 – А класів.
Конкурс юних гумористів «Посміхнемось щиро Вишні»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:21.10.2012
Уже  стало традицією проводити в нашій школі конкурси юних гумористів «Посміхнемось щиро Вишні».
У цьому навчальному році конкурсу проводився у 3 номінаціях:
«Вишневі усмішки» - виконання читцями творів О.Вишні
5 – 7 кл.   
І місце Прогнімак Олександр (5 клас)    
ІІ місце  Ухань Ярослав (6 – А клас)  та  Кравець Ярослав (6 – Б клас)   
ІІІ місце  Мішура  Вікторія (7 клас)
8 – 9 кл.
І місце Новоселецький  Владислав (8 – А клас)
ІІ місце Стаховська Аліна  (9 клас)
ІІІ місце  Ухань Михайло (8 – Б клас)
«Власні усмішки» - написання власних творів
І місце Шенгер Мирослава (5 клас)
«Веселий пензлик» - ілюстрацій до творів О.Вишні
5 – 8 кл                                                                                       
І місце Шенгер Мирослава (5 клас), Колісник Вікторія (7 клас), Гречко Віталіна (7 клас)                                     
ІІ  місце Зозуля Максим (8 – Б клас), Овсяніков Дарій  (8 – Б клас), Черніцов Артем (8 – Б клас)
ІІІ місце Савенок  Владеслав (6 – А клас), Цимбаленко Оксана (7 клас)
9 – 11 кл.
І місце Турченко Тетяна (9 клас),
ІІ місце Бабенко Антон  (9 клас),
ІІІ місце Озмитель  Олександра (11 клас)
Свято працівників освіти в Карлівській ЗОШ №3Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:21.10.2012
Кетягом червоної калини постукала чарівна осінь у вікна Карлівської ЗОШ №3, щоб привітати працівників освіти з професійним святом і низько вклонитися за самовіддану працю. Срібним перегуком шкільний дзвінок зібрав на незвичайний  урок колишніх працівників – пенсіонерів, усіх теперішніх освітян, учнів випускного 11 класу та їхніх батьків. Цікавою й незабутньою стала ця родинна зустріч. Під звуки пісні Н. Май «Свіча» хвилиною мовчання вшанували пам’ять учителів, які навічно відійшли в небуття.
Таланти України куються у стінах школи. Цьому підтвердження – виступ Едуарда Клопота, який висловив подяку своїм учителям і тим, хто вчить його дітей, і подарував пісні, які зачарували всіх.
Cправжнє свято пісніФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:21.10.2012
Коли Бог дарував дітям світу таланти, він не помітив у куточку дівчину. Нею виявилася Україна. І тоді Господь дав  їй  у користування національний  дар – пісню. З того часу понеслась пісня в народ і уславила його на цілий світ.
Впроваджуючи  концепцію життєтворчості,   у нашій школі відбулося справжнє свято пісні, яке  дало  змогу учням розкрити свої  вокальні та артистичні  здібності.
Цей конкурс допоміг виявити талановитих дітей, які в подальшому працюватимуть над розвитком свої вокальних задатків.
Результати конкурсу
5 – 8 класи: І місце Іванішак  Анастасія (5 клас ), Чуприна Анастасія (5 клас), Шенгер Мирослава (5 клас); ІІ місце - колектив 8 – Б класу та ансамбль дівчат (7 клас); ІІІ місце - Колчанова Лілія (6 – А клас) та Єфремова Аліна і Єфремова Каріна(6 – Б клас).
9 – 11 клас: І місце  Головко Ігор (10 клас) та Скорик Анастасія (11 клас); ІІІ  місце Чебан Юлія та Кулик Євгенія (9 клас)
День здоров'я в школіФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:18.10.2012
Вдалий початок – половина справи, – говорить народна мудрість.
Учні, учителі, батьки вирішили новий навчальний рік розпочати Днем здоров’я, щоб у всіх вистачило снаги і сили здобувати міцні знання протягом 9 місяців.
7 вересня оголосили Днем здоров’я.
Свято проходило у 2 етапи. О 12 годині після олімпійського уроку в спортзалі зібралися школярі 5 – 11 класів, їх батьки, педагоги. Були організовані три команди: учнів, батьків та вчителів. У різноманітних змаганнях показували свою спритність учасники спортивного дійства. Дружньо й весело підтримували уболівальники свої команди. Перемогла, як слід було і чекати, молодість та спритність.
Друге місце зайняла команда батьків. А почесне третє місце посіли вчителі на чолі з директором школи І.В. Голубенко-Ріжко
Усі учасники отримали грамоти і, звичайно, великий заряд позитивних емоцій.

Місячник «Увага! Діти на дорозі»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:18.10.2012
З 20 серпня  по 20 вересня у Карлівській ЗОШ І – ІІІ ступенів №3 та ДНЗ №1 про ходить місячник «Увага! Діти на дорозі».  За цей період проведено цілу низку профілактичних заходів, спрямованих на попередження дорожньо – транспортного травматизму.
Серед них найкращим було спільне свято учнів 1 класу (класний керівник Ясногор Ю.М.) та вихованцями ДНЗ №1 (вихователь Сидьорко Л.В.) . Діти потрапили у казкову країну Світлофорію, де вони відгадували багато загадок про правила дорожнього руху, грали в ігри, співали пісні. На свято завітали Баба Яга (Живолуп Л.М.), та Вовк (учень 3 – Б класу Довгополий Віталій), які не знали азбуки доріг.
За допомогою Регулювальника (Чепель О.Г.) та дітей герої вивчили правила з безпеки дорожнього руху. Сподіваємося, що набуті знання вони використають у своєму житті.
Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz