П`ятниця, 19.04.2024, 23:28 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 484

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » Шкільні новини
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 12 13 »
1 Вересня - День ЗнаньФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:17.10.2012
1 Вересня – День знань – особливе свято! Адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.
Відзвеніла веселкова карусель теплого літа.А 1 Вересня знову зібрало нас у рідному колі. Шкільне подвір’я повниться галасливим щебетом дітвори.
Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для першокласників. Не менш важливим буде і для одинадцятикласників.
Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.
Літо – найкраща пораФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:20.06.2012
Літня пора – це найкраща пора для шкільної дітвори. Педагогічний колектив школи прагне зробити відпочинок учнів цікавим і змістовним, багатим на зустрічі та подорожі. Тому на базі школи було відкрито оздоровчий табір з денним перебуванням «Веселка». Дітлахам подобається тут відпочивати, адже кожного дня вихователі готують для малят сюрпризи. Свято Казки, День квітів, Спортивні Змагання «Козаки та Розбійники», День сміху. Вихованці побували на екскурсіях у краєзнавчому музеї, районній дитячій бібліотеці, Красноперівському лісі, відвідали кінотеатр «ЗD». У таборі працювали гуртки «Світ мистецтва», «Срібна ниточка», вокальний, спортивний.Табірна зміна надовго запам’ятається дітям.
Екскурсія до м. ХарківФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:05.06.2012
Ось і прийшла  весела літня пора шкільних канікул. Для учнів 5-их, 6-их та 7-их класів вона розпочалася екскурсією до м.Харків. З великим задоволенням діти відвідали харківський дельфінарій. Приємні спогади залишились від виступів морських котиків та дельфінів. Незабутні враження залишились в учнів після відвідин зоопарку, адже Харківський зоопарк – один з найстаріших зоопарків України  і перший, в колекції якого з’явились слони.Багато цікавого дізналися діти і під час екскурсії до музею природи.
Останній дзвінокФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:05.06.2012
25 травня у нашій школі  пролунав Останній дзвінок. Цей день для учнів сповнений радості – адже попереду кілька місяців канікул. На урочистій  лінійці, відбулось традиційне підбиття підсумків навчального року - діти отримували грамоти та нагороди за свої досягнення в навчанні.
24 травня учні 4 – Б класу прощалися з початковою школоюФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:05.06.2012
 24 травня учні 4 – Б класу прощалися з початковою школою.
     Свято зібрало разом велику родину: дітей, батьків, учителів. Четвертокласники згадали яскраві та радісні моменти шкільного життя. Позаду державна підсумкова атестація, багато приємних спогадів про навчання, виступи , творчі конкурси, шкільні свята.
Скільки літ в цис стінах пережито,
А перерв, занять, шкільних дзвінків,
І нарешті довгожданне літо,
Початкова школа проводжа випускників!
Свято Букваря в 1-А класіФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:04.06.2012
Минуло всього кілька  місяців від того дня, як  наші першокласники діти прийшли до школи. Багато з них не знали навіть букв, проте зараз усі вміють читати. Cвоїм умінням першокласники завдячують першій книзі. Саме "Буквар" - перша сходинка у великий світ знань.18 травня  у них велике свято - прощання з першою книгою - Букварем.Першокласники вперше виходять на шкільну сцену, але їхні кроки сміливі, бо вони впевнені у собі, гарно підготовлені і знають, що своїм виступом не підведуть ні вчителів, ні однокласників, ні батьків. Тож гарного настрою, дорогі першокласники! Удачі вам у майбутніх звершеннях! І нехай посмішка завжди буде з вами!
Випусний вечірФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:19.05.2012

Ось і закінчилися шкільні будні для наших одинадцятикласників і 12 травня наша школа урочисто проводжала їх у доросле самостійне життя...
Випускнику...
Cьогодні ви зі світлою печаллю
Ступили всі через шкільний поріг...
Хай буде вам безмежний вальс прощальний
Провісником незвіданих доріг.
Якщо сили в дорозі покинуть,
Рідний дім, рідну школу згадайте...
Хай сюди всі думки ваші линуть -
І до нас ви частіш завітайте!
Нехай у домі вашім завжди буде світло,
Хай люди усміхаються привітно,
Нехай земля квітчає шлях до школи!
Здоров'я вам, надії та любові!

Зустріч учнів 5-х класів з ветераном Великої Вітчизняної війниФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:19.05.2012

9 травня 1945 року назавжди ввійшло в історію як День Перемоги у найбільшій і найкривавішій війні на нашій планеті. Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші батьки і діди за сьогоднішній мир в Україні, за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей. Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою. І сьогодні поряд з нами йде наймудріше, найвитріваліше покоління - ветерани Великої Вітчизняної війни. На зустріч з п'ятикласниками, організовану і проведену класними керівниками Ігнатовою Ю.І. та Ігнатовим О.В., завітав голова районної ради ветеранів Сохань Сергій Олександрович, який пройшов через пекло війни. Учні із захопленням і цікавістю слухали розповіді Сергія Олександровича, а той з радістю відповідав на їх запитання.
Вам хліб і квіти, ветерани
За кров і піт, і за бої
І всенародна щира шана
Хай вам співають солов’ї.

Останній дзвінок для учнів 11 класуФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:19.05.2012

Останній дзвоник! Скільки в ньому спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку, світлої печалі…
Сьогодні дзвоник востаннє продзвенів для нас - 17 одинадцятикласників- випускників Карлівської школи №3.Свято прощання зі школою мені дуже сподобалося. Воно було справді хвилююче і незабутнє. Суперечливі почуття переповнюють мене. сумно прощатися зі школою, шкільними друзями, вчителями. Тривожно, що останній дзвоник ніби символізує кінець мого дитинства.Шкільні роки — це найсвітліша, найбезтурботніша пора у житті. Іншої такої не буде, бо життя дасть кожному з нас свої уроки, адже у нього свої закони, свої круті віражі, свої пороги, через які не кожному переступити, яких не кожному здолати, а школа — це той час, коли все легко, все можливо. Але все таки радує те, що попереду - ціле життя!! Випускниця школи Сазонова Марина

55-річчя міста КарлівкаФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:16.05.2012
З нагоди відзначення 55-річчя присвоєння Карлівці статусу міста шкільне життя У Карлівській ЗОШ І-ІІІ ст. №3 насичене різними виховними датами. Це - конкурс декламаторів власних творів. Переможцями стали:молодша вікова категорія - Шенгер Мирослава, середня вікова категорія - Головко Ігор, старша вікова категорія - Скорик Анастасія. Вони ж захищали честь школи і в районі, на якому всі троє посіли 2 місце. Перемржцями конкурсу дитячого малюнку "Моє рідне місто" стали Шенгер Мирослава, Бабенко Антон, Озмитель Олександра. Шенгер Мирослава стала переможницею і врайонному конкурсі у молодшій віковій категорії. У конкурсі дитячої пісні "Коли співають діти" у школі перемогли Скорик Анастасія, Іванішак Анастасія. Скорик Анастасія здобула перемогу і у районному конкурсі у старшій віковій категорії. А ще в школі було проведено шкільне свіято "Будь окрилена й велична, рідна Карлівка, мій оберіг", на якому співали пісні про рідний край, декламували вірші про рідне місто. Учні дізналися багато цікавого. Юні екскурсоводи презентували шкільні стенди "Моя квітуча Карлівщина". По закінченні свята проведено вікторину на кращого знпаця історії рідного міста. Ними стали учні 8-А класу Турченко Тетяна і Воробйов Костянтин.
Військово-патріотична гра "Зірниця"Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:16.05.2012
Учні нашої школи взяли участь у проведенні районного етапу Всеукраїнської військово - патріотичної спортивної гри "Зірниця". У конкурсі строю і пісні команда демонструвала виконання стройових прийомів, злагодженість дій, дисципліну строю, якість викононна елементів стройової підготовки. вів свою команду до успіху командир Новоселецький Валерій. У спортивних естафетах наші теж були були в числі перших. А тому і вибороли 5 командне місце серед шкіл району. Свій внесок зробили Турченко Тетяна, Новоселецький Валерій, Богомаз Олексій, Бабенко Антон, Годійвський Олександр, Петрович Валентин, Матієнко Дарина, Ширай Павло, Зінченко Ігор, Малик Андрій, Тущенко Анна, Тютюнник Влад.
Справжнє свято танцюФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:16.05.2012
Існує приказка: якщо людина вміє говорити, то, відповідно вміє співати і танцювати. У цьму ми переконалися, побувавши на святі танцю. Глядачі змогли осягнути особливості різниз танцювальних ритмів: завзятість українського ( 4-А клас), сучасного, рок-н-ролу та самби (6-Б, 6-А, 2- А класи), містичність та тонкощі східного (4-Б), дивовижність та вишуканість вальсу ( 5-і класи).Усі - і виконавці, й глядачі - мали змогу поринути у світ чаруючих танців, колоритність костюмів і незабутність ритмів. Але конкурс є конкурс, тож і переможці є. Серед учнів 2-4 класів перемогу отримали учні 2-А класу, 2 місце поділили учні 4-Б та 3-А класів, 3 місце  посіли танцюристи   3-Б класу, Серед учнів 5-7 класів перемогу здобув танцювальний колектив учнів 5-их класів, 2 місце - за учнями 7-А класу, 3 місце - 6-А і 6-Б класи.
Всесвітній день здоров'яФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:23.04.2012
7 квітня кожного року все прогресивне людство відзначає Всесвітній день здоров'я, адже воно є найбільшою цінністю для людини. Саме тому учні 8-А класу ( класний керівник Хоменко І.І.) напередодні цієї дати зустрілися в приміщенні районної дитячої бібліотеки з лікарем - педіатром райлікарні Ромашко О.М. Ольга Миколаївна розповіла учням, що здоров'я людини є однією з найвищих соціальних цінностей і до його збереження потрібно відноситися з великою відповідальністю. Лікар пропагувала принципи здорового способу життя і та інформувала учнів про вплив згубних звичок на їх здоров'я.
Обласний семінар, присвячений впровадженню інформаційних технологій в освітуФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:19.04.2012
Сучасний темп розвитку суспільства надзвичайно високий. Щоб встигати за змінами, людина повинна переробляти величезну кількість інформації, яка надходить з усіх точок земної кулі. Тому інформаційні технології мають сьогодні пріоритетне значення в усіх сферах діяльності й визначають розвиток суспільства завтрашнього дня. Беззаперечно, що комп’ютерні технології сприяють активізації навчальної діяльності учнів,  впровадження цих засобів у сучасний навчальний процес є абсолютно природним і потрібним явищем.
4 квітня 2012 року зібралися у нашому місті  фахівці з усієї області, щоб обмінятися досвідом з колегами, поділитися досягненнями  у впровадженні інформаційних технологій. Цього дня гостинно відкрила двері Карлівська  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 Карлівської районної ради  Полтавської  області.
Конкурс "Міс школи - 2012"Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:11.04.2012
Девізом школи життєтворчрсті є слова "Вести до успіху кожного". У навчальному закладі часто проводяться конкурси, на яких кожен може проявити свої індивідуальні здібності, розвинути творчість.Цього року на вечорі старшокласників ми мали змогу визначити Міс школи - 2012. Хочеться відмітити високу підготовку та організацію конкурсу (вечір готували учні 9-Б класу). Всі учасниці яскраво представили себе, продемонстрували свої здібності і таланти, виявили винахідливість, загальну ерудованість та комунікамебільність. 
Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz