Субота, 20.04.2024, 09:44 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 484

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » Шкільні новини
« 1 2 3 4 5 ... 12 13 »
Зустріч з воїнами, які брали участь в АТОФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни, на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.
З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників у Карлівській дитячій бібліотеці було організовано зустріч учнів 9 класу Карлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 із воїнами, які брали участь у АТО: Савчуком Сергієм та Нечаєм Олександром.
Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі ,справжні патріоти України. З глибоким сумом та болем в очах бійці ділилися з учнями спогадами, розповідали школярам, що пережили за час, проведений в зоні АТО. Хлопці своїм прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це. Відповідаючи на численні запитання учнів, запрошені воїни намагалися у доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство і про все те, що цікавило дітей. Говорили про військові будні і  зі сльозами на очах, і з жартами (тільки вони допомагали вижити), а в залі панувала тиша…

Змагання «Козацькі забави» серед учнів 5-6 класівФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

13 жовтня напередодні Дня козацтва в спортивному залі нашої школи відбулися змагання «Козацькі забави» серед учнів 5-6 класів класні керівники (Хоменко І.І., Доценко Л.І.). Ідеєю заходу було не тільки популяризація фізичного розвитку, але і формування в учнів прагнення до національних традицій, звичаїв та обрядів; загальнолюдських цінностей козацької моралі. Адже культ здорового способу життя серед козацтва сприяв народженню та вихованню здорового покоління молоді. Приклади з історії козацтва здатні формувати у молодого покоління силу духу, витривалість , уміння долати життєві труднощі , характер, лицарські якості. 
За результатами змагань перемогу здобула команда козачат «Січ».

Районний етап Всеукраїнської військово – спортивної гри «Сокіл» («Джура»)Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

З метою виховання в дітей патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей, формування здорового способу життя та зміцнення здоров'я 12 жовтня проведено районний етап Всеукраїнської військово – спортивної гри «Сокіл» («Джура»). Команда нашої школи «Соколята» у складі Прогнімака Олександра, Шенгер Мирослави, Іванішак Анастасії, Криганова Олександра, Кольвага Георгія, Зінченка Руслана, Шахмамедова Олега, Бабенка Володимира у загальному заліку здобула ІІ місце. До програми гри входили змагання з таких видів:
-«Впоряд» (стройові прийоми та виконання маршової пісні) – ІІ місце;
-«Рятівник» (надання долікарської допомоги) – І місце;
-«Відун» (вікторина з історії України, Збройних сил та історії козацтва) – І місце;
-«Ватра»  (представлення творчо – мистецького звіту рою) – І місце;
-«Смуга перешкод» - ІІІ місце.

Поїздка до військової частиниФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

11 жовтня учні 7-А та 10 класів разом із своїми класними керівниками Чорнозем Ларисою Миколаївною та Ігнатовою Юлією Іванівною, відвідали військову частину у Машівському районі, що базується поблизу с. Селещина. Школярів зустрів командир бази, який розповів про саму базу та її призначення. Тут зберігають, ремонтують озброєння військ радіаційно-хімічного захисту. Зараз, коли триває АТО військові ремонтують  й відправляють  військову техніку. 

Змагання з пішохідного туризму "Золота осінь"Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

7 жовтня відбулись VI відкриті змагання з пішохідного туризму "Золота осінь" на першість Попівського НВК №2, які зібрали кращих юних туристів Карлівського району. В цьому році вони проводилися для учнів двох вікових категорій.

Традиційно в цих змаганнях взяли участь і учні нашої школи. Результати наших юних туристів можна сміливо назвати надзвичайно вдалими.

Команда старшої вікової групи (Цимбаленко О., Брижник П.,  Корзун В., Сіра І., Іщенко О.) посіла І загальнокомандне місце.

Команда БДЮТ, в складі якої виступали учні нашої школи (Кольвах Г., Криганов О., Тихонович Д., Сусик К., Неборак В.) посіла І загальнокомандне місце в середній віковій групі.

Вдалим можна вважати і виступ щойно сформованої команди нашої школи (Зінченко Р., Хоменко Д., Лобач І. Шейко А.). В загальнокомандному заліку середньої вікової групи  вони зайняли 4 місце.

Вітаємо наших юних туристів і бажаємо нових перемог та звершень.

Свято до Дня працівників освітиФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:16.10.2016

   Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. Відбулося таке свято і в нашій школі. Цього року день пройшов на "ура". І учні, і вчителі були задоволеними. Школярі могли відчути себе педагогами й дізнатися, якою важкою є професія вчителя. Члени Міністерства освіти шкільного уряду провели для вихованців 2-4 класів урок - свято.

Флешмоб "Украіна - єдина держава"Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:16.10.2016

У школі, за сприянням шкільного самоврядування, відбувся флешмоб "Украіна - єдина держава", у якому взяли участь учні 2-11 класів. Діти з усмішкою на обличчях та гордо піднятою головою підспівували слова про Україну та виконували танцювальні рухи, що символізувало єдність, мир, дружбу. Подібні заходи гуртують молодь та додають віри в майбутнє.

Святковий концерт до Дня містаФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:16.10.2016

З нагоди відзначення Дня міста відбувся святковий концерт за участю вихователів БДЮТ та учнів навчальних закладів. Члени танцювального колективу нашої школи "Калейдоскоп" під крівництвом Шенгер С.П презентували свої доробки - 3 танці. Глядачі оваціями та гучними оплесками вітали юні обдарування. Від міського голови Наконечного О.С талановита молодь отримала подарунки.

Напередодні професійного свята рятувальникаФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:09.10.2016

Напередодні професійного свята рятувальника, який Україна відзначає 17 вересня, дев’ятикласники зустрілися з представниками цієї професії. Бесіда була організована провідним фахівцем по профорієнтації відділу надання соціальних послуг Карлівського районного центру зайнятості Ткаченко Тетяною Миколаївною в рамках місячника «Калейдоскоп професій». Вона розповіла майбутнім випускникам про напрями діяльності державної служби зайнятості населення, про стан ринка праці, вакансіях і заявках працедавців, можливостях працевлаштування; націлила на усвідомлений підхід до вибору майбутньої професії, мотивувала до легальної зайнятості та провела бесіду з популяризації професії рятівника. Провідний фахівець Карлівської районної СНС Гонтарь Павло Сергійович наголосив, що працівники оперативно-рятувальної служби завжди перебувають на передньому плані боротьби з вогнем, ліквідації наслідків аварій, катастроф та стихійних лих, не шкодуючи сил, чесно і самовіддано виконують покладені на них завдання. Розповів про значний внесок працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуації техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей. Гість назвав заклади, де можуть здобути освіту ті, хто хоче бути взірцем самопожертви, хоробрості і відваги.

День здоров'яФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:12.09.2016

“Здоров’я – це ще не все, але все інше без нього - ніщо” – так говорить народна мудрість.
Традиційно у нашому навчальному закладі на початку вересня проводиться День здоров’я. Цього разу він відбувся 8 вересня. Учні нашої школи провели цей день особливо. Розпочався він  загальношкільною лінійкою. Провели музичну розминку і закликали всіх бути небайдужими до свого здоров’я та вести здоровий образ життя.  Потім школярі взяли участь у спортивних естафетах, вікторині, легкоатлетичному забігу. Та найбільш видовищним стали змагання з перетягування канату. 

Зі святом 1 ВересняФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:12.09.2016

У День знань, 1 вересня, подвір'я нашої школи наповнилося радісним гомоном. Як і зазвичай для одинадцятикласників і першачків це свято було особливим. Малеча вступала у велику шкільну родину, а випускники розуміли, що залишається остання нагода, щоб надолужити та примножити свої знання, реалізувати й розкрити себе якнайповніше.

Свято Миколая для учнів 5 - 7 класівФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:06.04.2016

19 грудня – одна із найочікуваніших дат у році, день, перед яким усі дітлахи намагаються бути якомога чемнішими – свято Миколая. Усі ми знаємо: тієї ночі як тільки заснемо, миттю прилетить на золотих санях Миколай – з білою бородою, в теплому кожусі, а головне – з великим мішком подарунків. Саме напередодні цього свята 17 грудня у школі відбулося чудове свято, підготовлене учнями 7-Б класу разом із своїм класним керівником Бородавченко Галиною Всеволодівною. На цьому святі присутніми були  всі учні 5- 7 класів. Вони активно приймали участь у святковому дійстві, співали новорічні пісні. ​

Літературно-мистецьке свято «Вишивка – святиня і скарб народу»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:06.04.2016

Напевне, нема в Україні дому, де б не було вишиваного рушника, чи серветки, чи сорочки. Ці дорогі серцю речі передаються дітям, онукам, правнукам із покоління в покоління і свято зберігаються. «Вишивка – святиня і скарб народу»  -   таку назву мало літературно-мистецьке свято для учнів 5-7 класів , яке нещодавно відбулося у нашій  школі. Метою заходу є підтримка сутності української вишивки, пропаганда й збереження славних українських традицій серед дітей, молоді, батьків. Підготували дійство вчитель  школи Чорнозем Лариса Миколаївна разом із своїми вихованцями – учнями 6-А класу.

Флеш-моб «Діти проти насильства»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:06.04.2016

З  метою привернення уваги громадськості до актуального для нашого суспільства проблеми подолання насильства Упродовж останніх років з 25 листопада до 10 грудня в усіх регіонах  України проходить акція “16 днів без насилля”. Наша школа теж долучилась до неї. В рамках цієї акції 5 грудня у школі був проведений флеш-моб  «Діти проти насильства»,  під час якого учні виголошували своє ставлення до насильства, демонстрували плакати.​

Інтелектуальна шоу-гра «Хто зверху»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:06.04.2016

Хто розумніший -  чоловіки чи жінки? Тисячі років людство шукає відповідь на це філософське питання?  
4 грудня 2015 року у  нашій школі відбулася інтелектуальна шоу-гра «Хто зверху». Учні 8-11 класів  взяли  активну участь у підготовці та проведенні цього заходу. Команда хлопців та дівчат продемонстрували свій інтелект, увагу та командну єдність. Гра була цікавою та напруженою. Крім того, під час гри ми мали змогу познайомитися із талановитими учнями нашої школи  З невеликим відривом перемогу у боротьбі цього разу здобули дівчата, але хлопці обіцяють у боргу не залишатись.

Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz