Четвер, 18.04.2024, 16:57 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 484

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » Шкільні новини
« 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 »
Результати районних предметних олімпіадФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:23.02.2016

Протягом листопада-грудня 2015 року відбувся ІІ етап Всеукраїнських олімпіад з різних навчальних предметів.

 В цьому навчальному році маємо  6 переможців та 15 призерів районних олімпіад. Крім цього наші учні брали участь в різноманітних предметних конкурсах та в захисті наукових робіт МАН. Тут наша скарбничка поповнилася на два І, два ІІ та одне ІІІ місце.

​Переможці ІІ етапу візьмуть участь в ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад ​.

 

Благодійна акція «Ми – діти України».Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:17.02.2016

Вже вдруге наша школа проводить благодійну акцію «Ми – діти України». Цього року на цей захід було запрошено колишнього учня нашої школи, а зараз учасника АТО, Глущенка Володимира. Всі діти прийняли участь у традиційному флешмобі. Лунали патріотичні  пісні, гасла, майорів прапор нашої держави.  Виступи класів були прикрашені українськими вінками, рушниками, хустками, яскравими кульками та соняшниками.

Олімпійський урокФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:17.02.2016

9 вересня у нашій школі відбувся традиційний Олімпійський урок. Почався він, як завжди, із шикування та переклички. Весела розминка  під запальну музику додала всім присутнім настрою та бадьорості.  Після того, як кращі спортсмени  школи  запалили Олімпійський вогонь, було оголошено про початок змагань.​

Відкриті туристичні змагання "Золотий карабін"Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:01.04.2015

   26 березня у спортивному залі нашої школи відбулися традиційні ІІІ відкриті змагання зі спортивного туризму в закритих приміщеннях «Золотий карабін» на першість Карлівської ЗОШ І-ІІІ ст..№3. Участь в змаганнях взяли учні нашої школи та вихованці Карлівської школи-гімназії ім..Н.Герасименко, Карлівської ЗОШ І-ІІІ ст..№1, Максимівського НВК, Попівського НВК №2, Лип’янської ЗОШ І-ІІІ ст., Мар’янівської ЗОШ І-ІІ ст., районного БДЮТ.
   На урочистому відкритті змагань були присутні начальник Карлівського районного відділу освіти, молоді та спорту Слєпцова Л.М. та міський голова Слєпцов В.А.
   Учасники долали смугу перешкод  у форматі особисто-командного заліку. Керівники туристичних команд Михайленко С.І. (Максимівський НВК), Курінний А.М. (Попівський НВК №2), Козачинський О.І. (Лип’янська ЗОШ І-ІІІ ст.), Сутула В.С. (БДЮТ), Бєлєцький Ю.С. (школа-гімназія), Лінська Т.В. (Карлівська ЗОШ І-ІІІ ст..№1), Ігнатов О.В. (Карлівська ЗОШ І-ІІІ ст..№3), Волошина О.В. (Мар’янівська ЗОШ І-ІІ ст.) доклали багато зусиль для підготовки своїх команд  до участі в змаганнях. Більшість їх вихованців продемонстрували високий рівень туристичної майстерності.
   Змагання пройшли в чесній та доброзичливій боротьбі, в результаті якої було визначено найкращих.

Розважальне шоу «Хто зверху»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:01.04.2015

   13 березня у школі відбувся вечір для старшокласників, що пройшов у форматі відомого розважального шоу «Хто зверху». На цьому дійстві ми визначали хто ж все таки дотепніший та розважливіший - дівчата чи хлопці. Представницями від прекрасної половини школи були Олійник Юлія, Іщенко Ольга, Кравець Яся, Кукоба Таня. Мужність та  дотепність випромінювали  і наші хлопці – Мясніков Владислав, Ухань Ярослав, Славгородський Ярослав, Богомаз Олексій. Це була справжня дуель між чоловічим та жіночим світами, що складалась із змагальних ігор, бліцопитувань та різних  цікавих конкурсів. В результаті змагань перемогла команда хлонців.

Районний етап конкурсу "Веселка"Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:01.04.2015

   Метою Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості "Веселка" є виявлення та підтримка обдарованих дітей і молоді. 27 лютого відбувся районний етап конкурсу. Учні нашої школи взяли активну участь у цьому заході. Гучними оплесками зустрічали глядачі Прогнімака Олександра з гуморескою "Мавпа гамадрила", виступ танцювального колективу "Оберіг", ансамблю "Струни серця" та літературно - музичну композицію "На місячній доріжці". Вітаємо учасників колективу "Оберіг" (керівник - Шенгер С.П.), які стали переможцями серед хореографічних колективів району!

Інтелектуальна гра "Щасливий випадок"Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:01.04.2015

25 лютого  учні 9 класу разом з класним керівником Ніколаєнко Оленою Анатоліївною  провели інтелектуальну гру "Щасливий випадок". У грі взяли участь дві команди учнів 8-9 класів. Команди - учасники продемонстрували своє вміння працювати у команді, а головне - глибокі знання та вміння швидко орієнтуватися. Найактивнішими та найбільшобізнаними виявилис Мясніков В., Нирка С., Жмайло А., Іщенко О., Брижник П. В результаті напруженої та надзвичайно цікавої гри перемогу здобула командв "Пошуковці. Вітаємо переможців і бажаємо їм нових успіхів!

Зустріч із представниками управління Державної служби України з надзвичайних ситуаційФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:01.04.2015

19 лютого у школі відбулася зустріч із представниками управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області. Учням розповіли про те, що слід робити, якщо виявили підозрілий предмет. Гості ознайомили присутніх із звуковим сигналом «Увага всім» - оповіщення населення при надзвичайних ситуаціях, пояснили як діяти далі, коли почули цей сигнал. Мова також йшла про основні заходи щодо запобігання можливого терористичного акту. Школярі переглянули фільм про те, як правильно укомплектувати валізу в разі виїзду із небезпечної зони.

Вечір до Дня Св.ВалентинаФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:03.03.2015

   14 лютого «найтепліше» свято зими – День святого Валентина, яке закохані всього світу відзначають ось уже 17 століть поспіль. У це свято не залишилася і осторонь учнів нашої школи, адже саме напередодні цього свята  відбувся вечір відпочинку до Дня закоханих. Захід був підготовлений і проведений учнями 8-А класу  (класний керівник Ігнатова Ю.І)  протягом усього вечора молоді люди мали можливість взяти участь у різноманітних розважальних конкурсах.
   Всі присутні були свідками театралізованого  дійство за участю Царя (Савенок В.), Принца і його друзів  (Клопот О., Кадєєв М.,Сербін М.), Попелюшки (Сра І.) та її суперниць (Іщенко О., Колчанова Л., Горбатко Н.), Міністра (Тараненко В.). Героями цієї  вічної казки про кохання були і незвичні персонажі – Будильник (Ухань Я.), Сищик ( Тараненко В.), Бетмен (Ухань Я.),Страж доріг – сержант Петренко ( Нирка С.). На сцені з’являлися  герої й інших казок – Червона Шапочка і Сірий Вовк, Білосніжка та семеро гномів, Кай та Герда, які завітали на свято. Протягом усього вечора молоді люди мали можливість взяти участь у різноманітних розважальних конкурсах. Всі присутні почули прекрасні слова  про кохання і чудесну музику і в черговий раз зрозуміли істини, які роблять наше життя яскравим і прекрасним. 

Благодійний ярмарокФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:03.03.2015

   Сьогодні десятки тисяч патріотів обороняють свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Наші захисники, як ніколи, потребують уваги і розуміння від своїх співвітчизників, особливо від дітей та молоді.
   Одним із підтверджень небайдужості  юного покоління до долі своєї Батьківщини є участь в акціях та заходах, що проводяться з метою моральної і матеріальної підтримки української армії. У нашому навчальному закладі учні разом з учителями та батьками організували 13 лютого благодійний ярмарок. Під час цього дійства учні рекламували, продавали солодощі, що випікали разом зі своїми батьками.
   У ході проведення ярмарку було зібрано 2732 гривні. Гроші передані на лікування воїну – земляку, уродженцю села Мар’янівка Савчуку Сергію. Хлопець із вдячністю передав учнівському  та педагогічному колективу лист вдячності та державний прапор, який разом із братами Савчуками побував у зоні АТО.

Наша олімпійська гордістьФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:03.03.2015

   Всеукраїнські олімпіади з базових дисциплін -  це різновид інтелектуальних змагань на освітньому просторі України, покликаний заохотити учнівську молодь до вивчення окремих предметів.  Змагання проводяться щорічно, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України.
   У нас в районі  участь у  Всеукраїнських учнівських  олімпіадах – це один із чинників, що формують рейтинг шкіл на даному етапі. 
   В цьому навчальному році маємо  6 переможців та 14 призерів. (Воробйов К. – 1  перемога,  2  призових місця; Нирка С. – 3 призових місця)
   Слід зазначити, що в ІІІ ( обласному)  етапі маємо 2 призери – Косенков А. ( 11 клас, історія), Новоселецький В. ( 10 клас, інформаційні технології)

Вечір зустрічі з випускникамиФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.03.2015

Щороку у першу суботу лютого школа гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на вечір-зустріч. Гордиться наш навчальний заклад своїми випускниками. Роки летять, але наша школа не старіє і пам’ятає всіх своїх дітей.

Тематична лінійка до Дня пам’яті героїв КрутФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.03.2015

 У День пам’яті  героїв Крут в Карлівській ЗОШ №3 відбулася урочиста лінійка, присвячена вшануванню юнаків, які героїчно загинули в бою під Крутами 29 січня 1918 року.
   Кожна історична подія має певний духовний сенс, але існує така закономірність, за якою політичного сенсу набувають саме драматичні події: бій під Крутами - це, безумовно, героїчна, але в той же час і трагічна сторінка української історії. Неможливо не захоплюватися мужністю і самопожертвою, проявленими київськими студентами.» Це був прояв патріотизму і героїзму в найвищому розумінні цих слів»,  – зазначили вихованці навчального закладу. На завершення усі присутні вшанували загиблих Героїв хвилиною мовчання.

Лінійка до Дня СоборностіФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.03.2015

22 січня у Карлівській ЗОШ  №3 відбулася тематична лінійка, присвячена Дню Соборності і Свободи за темою «Свято об’єднання України» Ведучі розповіли про історичні події цього дня та їх вплив на долю українського народу. Діти цитували документи, декламували вірші. Підсумком лінійки стало проведення флешмобу  «Я - українець»

«Я для тебе горів, український народе!»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:27.02.2015

16 січня у школі було проведено виховний захід «Я для тебе горів, український народе!», присвячений 80 – річниці від дня народження українського поета Василя Симоненка. Захід був підготовлений  класним керівником 7 класу  Шенгер С.П. разом із своїми вихованцями і проведений для учнів 5 -11 класів. Семикласники познайомили присутніх з маловідомими сторінками біографії одного з найвизначніших поетів ХХ століття, активного громадського діяча В.Симоненка. На цьому заході звучали його  поетичні твори та вірші, покладені на музику. На завершення свята учні переглянули уривок з фільму «життя, мов спалах блискавки».  А у підсумку учні 5-11 класів прийняли участь у конкурсі на кращого читця творів В. Симоненка.

Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz