П`ятниця, 17.05.2024, 12:50 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 485

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 18 19 »
Свято Осіннього балуФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:21.10.2012
Золота осінь у тихому вальсі закружляла на святковому балу у нашій школі. Чудовими пейзажами та неймовірної краси квітами на слайдах порадував  присутніх  Воробйов Костя, допоміг створити атмосферу свята. Ведучі Стаховська Аліна,   Олійник  Юлія, Камуз Ілона  переносили гостей вечора у світ прекрасної поезії, налаштовували на ліричний лад.
 Гарні хлопці й чарівні дівчата старших класів взяли участь у різноманітних конкурсах: показали свою ерудицію, красу, вміння танцювати, співати, висловлювати найкращі почуття в незвичайній формі, створювати чудові осінні ікебани та романтичні костюми. Особливе захоплення викликали виступи Скорик Анастасії, Головка Ігоря, Чебан Юлії, танцювального колективу 8 –Б та  дівчат 8 – А класів.
Конкурс юних гумористів «Посміхнемось щиро Вишні»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:21.10.2012
Уже  стало традицією проводити в нашій школі конкурси юних гумористів «Посміхнемось щиро Вишні».
У цьому навчальному році конкурсу проводився у 3 номінаціях:
«Вишневі усмішки» - виконання читцями творів О.Вишні
5 – 7 кл.   
І місце Прогнімак Олександр (5 клас)    
ІІ місце  Ухань Ярослав (6 – А клас)  та  Кравець Ярослав (6 – Б клас)   
ІІІ місце  Мішура  Вікторія (7 клас)
8 – 9 кл.
І місце Новоселецький  Владислав (8 – А клас)
ІІ місце Стаховська Аліна  (9 клас)
ІІІ місце  Ухань Михайло (8 – Б клас)
«Власні усмішки» - написання власних творів
І місце Шенгер Мирослава (5 клас)
«Веселий пензлик» - ілюстрацій до творів О.Вишні
5 – 8 кл                                                                                       
І місце Шенгер Мирослава (5 клас), Колісник Вікторія (7 клас), Гречко Віталіна (7 клас)                                     
ІІ  місце Зозуля Максим (8 – Б клас), Овсяніков Дарій  (8 – Б клас), Черніцов Артем (8 – Б клас)
ІІІ місце Савенок  Владеслав (6 – А клас), Цимбаленко Оксана (7 клас)
9 – 11 кл.
І місце Турченко Тетяна (9 клас),
ІІ місце Бабенко Антон  (9 клас),
ІІІ місце Озмитель  Олександра (11 клас)
Свято працівників освіти в Карлівській ЗОШ №3Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:21.10.2012
Кетягом червоної калини постукала чарівна осінь у вікна Карлівської ЗОШ №3, щоб привітати працівників освіти з професійним святом і низько вклонитися за самовіддану працю. Срібним перегуком шкільний дзвінок зібрав на незвичайний  урок колишніх працівників – пенсіонерів, усіх теперішніх освітян, учнів випускного 11 класу та їхніх батьків. Цікавою й незабутньою стала ця родинна зустріч. Під звуки пісні Н. Май «Свіча» хвилиною мовчання вшанували пам’ять учителів, які навічно відійшли в небуття.
Таланти України куються у стінах школи. Цьому підтвердження – виступ Едуарда Клопота, який висловив подяку своїм учителям і тим, хто вчить його дітей, і подарував пісні, які зачарували всіх.
Cправжнє свято пісніФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:21.10.2012
Коли Бог дарував дітям світу таланти, він не помітив у куточку дівчину. Нею виявилася Україна. І тоді Господь дав  їй  у користування національний  дар – пісню. З того часу понеслась пісня в народ і уславила його на цілий світ.
Впроваджуючи  концепцію життєтворчості,   у нашій школі відбулося справжнє свято пісні, яке  дало  змогу учням розкрити свої  вокальні та артистичні  здібності.
Цей конкурс допоміг виявити талановитих дітей, які в подальшому працюватимуть над розвитком свої вокальних задатків.
Результати конкурсу
5 – 8 класи: І місце Іванішак  Анастасія (5 клас ), Чуприна Анастасія (5 клас), Шенгер Мирослава (5 клас); ІІ місце - колектив 8 – Б класу та ансамбль дівчат (7 клас); ІІІ місце - Колчанова Лілія (6 – А клас) та Єфремова Аліна і Єфремова Каріна(6 – Б клас).
9 – 11 клас: І місце  Головко Ігор (10 клас) та Скорик Анастасія (11 клас); ІІІ  місце Чебан Юлія та Кулик Євгенія (9 клас)
День здоров'я в школіФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:18.10.2012
Вдалий початок – половина справи, – говорить народна мудрість.
Учні, учителі, батьки вирішили новий навчальний рік розпочати Днем здоров’я, щоб у всіх вистачило снаги і сили здобувати міцні знання протягом 9 місяців.
7 вересня оголосили Днем здоров’я.
Свято проходило у 2 етапи. О 12 годині після олімпійського уроку в спортзалі зібралися школярі 5 – 11 класів, їх батьки, педагоги. Були організовані три команди: учнів, батьків та вчителів. У різноманітних змаганнях показували свою спритність учасники спортивного дійства. Дружньо й весело підтримували уболівальники свої команди. Перемогла, як слід було і чекати, молодість та спритність.
Друге місце зайняла команда батьків. А почесне третє місце посіли вчителі на чолі з директором школи І.В. Голубенко-Ріжко
Усі учасники отримали грамоти і, звичайно, великий заряд позитивних емоцій.

Місячник «Увага! Діти на дорозі»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:18.10.2012
З 20 серпня  по 20 вересня у Карлівській ЗОШ І – ІІІ ступенів №3 та ДНЗ №1 про ходить місячник «Увага! Діти на дорозі».  За цей період проведено цілу низку профілактичних заходів, спрямованих на попередження дорожньо – транспортного травматизму.
Серед них найкращим було спільне свято учнів 1 класу (класний керівник Ясногор Ю.М.) та вихованцями ДНЗ №1 (вихователь Сидьорко Л.В.) . Діти потрапили у казкову країну Світлофорію, де вони відгадували багато загадок про правила дорожнього руху, грали в ігри, співали пісні. На свято завітали Баба Яга (Живолуп Л.М.), та Вовк (учень 3 – Б класу Довгополий Віталій), які не знали азбуки доріг.
За допомогою Регулювальника (Чепель О.Г.) та дітей герої вивчили правила з безпеки дорожнього руху. Сподіваємося, що набуті знання вони використають у своєму житті.
1 Вересня - День ЗнаньФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:17.10.2012
1 Вересня – День знань – особливе свято! Адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень.
Відзвеніла веселкова карусель теплого літа.А 1 Вересня знову зібрало нас у рідному колі. Шкільне подвір’я повниться галасливим щебетом дітвори.
Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для першокласників. Не менш важливим буде і для одинадцятикласників.
Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.
Літо – найкраща пораФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:20.06.2012
Літня пора – це найкраща пора для шкільної дітвори. Педагогічний колектив школи прагне зробити відпочинок учнів цікавим і змістовним, багатим на зустрічі та подорожі. Тому на базі школи було відкрито оздоровчий табір з денним перебуванням «Веселка». Дітлахам подобається тут відпочивати, адже кожного дня вихователі готують для малят сюрпризи. Свято Казки, День квітів, Спортивні Змагання «Козаки та Розбійники», День сміху. Вихованці побували на екскурсіях у краєзнавчому музеї, районній дитячій бібліотеці, Красноперівському лісі, відвідали кінотеатр «ЗD». У таборі працювали гуртки «Світ мистецтва», «Срібна ниточка», вокальний, спортивний.Табірна зміна надовго запам’ятається дітям.
Екскурсія до м. ХарківФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:05.06.2012
Ось і прийшла  весела літня пора шкільних канікул. Для учнів 5-их, 6-их та 7-их класів вона розпочалася екскурсією до м.Харків. З великим задоволенням діти відвідали харківський дельфінарій. Приємні спогади залишились від виступів морських котиків та дельфінів. Незабутні враження залишились в учнів після відвідин зоопарку, адже Харківський зоопарк – один з найстаріших зоопарків України  і перший, в колекції якого з’явились слони.Багато цікавого дізналися діти і під час екскурсії до музею природи.
Останній дзвінокФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:05.06.2012
25 травня у нашій школі  пролунав Останній дзвінок. Цей день для учнів сповнений радості – адже попереду кілька місяців канікул. На урочистій  лінійці, відбулось традиційне підбиття підсумків навчального року - діти отримували грамоти та нагороди за свої досягнення в навчанні.
Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz