Субота, 20.04.2024, 05:29 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 484

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » 2011 » Грудень » 28
Свято Нового РокуФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:28.12.2011
23/12/2011 Новий рік – найрадісніше і найбажаніше свято дітвори. Усі з нетерпінням  чекають на Діда Мороза, який щедро обдаровує їх подарунками. І цього року Дідусь не оминув наш навчальний заклад. Але прийшов  розчарований, бо викрали його Снігуроньку. І він в пошуках своєї внучки здійснив цікаві подорожі в різних часових і територіальних вимірах. А разом з ним подорожували і наші учні. Вони побували у Підводному царстві, потрапили у казкову Персію, подорожували космічними галактиками. Активну участь у Новорічному ранку та вечорі для старшокласників взяли участь всі класні колективи.
Свято Чудотворця МиколаяФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:28.12.2011
19/12/2011
Повірте у диво, надію плекайте,
Любов у сердечках завжди зберігайте.
У світі багато залежить від вас,
І збудуться мрії, коли прийде час.
До всіх нас, а особливо до дітей, різдвяні радощі приходять разом із днем Святого Миколая.  Здавна в народі до свята Чудотворця Миколая , що припадає на 19 грудня, ставилися з особливою повагою, оскільки «він другий після Бога заступник на землі». Зимовий Миколай уважався покровителем усіх бідних і знедолених, землеробства і тваринництва, земних вод, на яких рятував дітей. Це свято стало традиційним у житті нашої школи. Воно ґрунтується на народних звичаях та традиціях, охоплює біблійну тематику, викликає щирий інтерес в учні та батьків.
Вітаємо з перемогоюФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:28.12.2011

15/12/2011 13 – 14 грудня 2011 року пройшов обласний конкурс вихованців гуртків декоративно-прикладного мистецтва «Візерунки фантазії». Таран Яна, учениця Карлівської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 3, посіла ІІІ місце в номінації вишивка (керівник гуртка Чорнозем Л.М.). Вітаємо з перемогою.
Шкільна батьківська конференціяФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:28.12.2011
09/12/2011 9 грудня відбулася загальношкільна батьківська конференція на тему «Співпраця сім’ї, громади та школи – запорука успіху у вихованні дітей». Директор школи познайомила батьків з досягненнями учнів, наголосила на тому,  що позитивних результатів можна досягти лише при взаємодії сім’ї і школи, співпраці батьків і самих дітей і тому  необхідно працювати над формуванням принципів взаємодії дорослих і дітей: виховувати взаємну повагу і довіру, віру у творчу силу дитини тощо.
6 грудня – День Збройних Сил УкраїниФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:28.12.2011
06/12/2011 6 грудня – День Збройних Сил України У лютому ми мали змогу вітати своїх лицарів. А тепер маємо можливість зробити це двічі. У цей день почуваються і іменинниками не тільки ті хто перебуває в рядах Збройних сил України. Усім нам не байдужі злободенні проблеми армійського життя, бойового виховання, навчання, побуту солдатів і офіцерів війська. Саме тому День Збройних Сил України стає святом не тільки військових, а й усього народу.
Конкурс «Візерунки фантазії»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:28.12.2011
22/11/11 Проведено районний конкурс вихованців гуртків декоративно-прикладного мистецтва «Візерунки фантазії». Конкурс проводився на базі Карлівської районної станції юних техніків. Мета його - підтримка та розвитку декоративно-вжиткового мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді, пропаганда та популяризація досягнень дитячих колективів з художньо-естетичного напрямку, залучення учнівської молоді до різноманітних напрямків творчості, до відкриття і розуміння прекрасного в навколишньому середовищі і в своєму житті, розвиток творчих здібностей та обдарувань особистості, сприяння розширенню мережі гуртків художньо-естетичного профілю, розвиток здібностей учнів в виготовленні та оздоблені різних виробів, розвиток творчої уяви та естетичного смаку вихованців, формування навичок в конструюванні та моделюванні виробів.
До Дня українськї писемностіФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:28.12.2011
09/11/2011 Усі люди  на землі люблять загадки і таємниці, а особливо — діти. А де ж шукати ті таємниці, скажете Ви, якщо зроблено вже стільки відкриттів, віднайдено всі далекі острови та їх скарби, пояснено загадкові явища. То невже світ став тепер зовсім нудним і нецікавим? Можемо Вас запевнити, що це зовсім не так. У цьому світі залишилось ще так багато незнайомого, незвіданого і непізнаного. У школі постійно проводяться інтелектуальні ігри: «Що? Де? Коли?», «Поле чудес», «Найрозумніший», «Брейн – ринг», «Бліц- турнір», «Хід конем». Нещодавно (до Дня української писемності) учні 5-6 - их класів стали учасниками популярної гри «Найрозумніший». А семикласники змагалися в ерудованості, беручи участь у мовно – літературному бліц – турнірі.
"Барвінкова країна"Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:28.12.2011
08/11/2011 "Барвінкова країна" – організація Карлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, що об’єднує наймолодших школярів віком від 6 до 10 років, які за бажанням створюють групи за інтересами у класному колективі. Членами або друзями цього об’єднання можуть бути дорослі (батьки, учні старших класів), усі хто бажає зробити життя молодших школярів цікавим та різноманітним. У  країні є свої традиції, символи і атрибути. Кожен колектив має знаки розрізнення – емблему, а також він може мати і власну назву. Традиційно щороку членами Барвінкової країни стають другокласники. Але разом із ними святкують і всі жителі держави.
Свято осені та ХелоуінФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:28.12.2011
31/10/2011 Осінь… золота пора… Скільки приємного, таємничого, цікавого вона несе з собою. Не дарма про неї так багато написано віршів, пісень, оповідань. І, мабуть, немає такого художника, який би не оспівав осінь на полотні. 31 жовтня в нашій школі за традицією було проведено свято осені та хелоуін. Учні декламували кращі вірші про осінь та співали пісні.
Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz