П`ятниця, 19.04.2024, 01:28 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 484

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » 2016 » Грудень » 21 » Обласні змагання зі спортивного туризму
00:42
Обласні змагання зі спортивного туризму

Довгоочікувані осінні канікули наповнили лункими дитячими голосами Карлівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів  №3. Учнівська і студентська  молодь  різних вікових категорій приїхала на гостину зі всієї Полтавщини.  Команди з Миргороду, Машівки, Лохвиці, Горішніх Плавнів та Полтави  мірялися   силами з 27 по 29  жовтня  на  відкритих  змагання зі спортивного туризму в закритих приміщеннях на першість Карлівської ЗОШ I-III ступенів  №3 в залік 20 обласної спартакіади учнівської молоді Полтавщини зі спортивного туризму.
Учні школи здавна пропагують здоровий спосіб життя  та популяризують спортивний туризм серед учнівської молоді району,тож змагання були покликані виявити  найсильніших команд та учасників.  Жодного з глядачів не лишили байдужими  спортивна майстерність туристів.
Організатори намагалися  створити затишну атмосферу з перших годин перебування. Учасників змагань тепло вітали начальник відділу освіти, молоді та спорту Карлівської  райдержадміністраціі  Л.М. Слєпцова та директор школи О.В.Таран. Яскравий виступ - привітання від школярів надовго запам’ятається юним туристам.
Команда Карлівського району виступала в старшій віковій групі по  1 класу змагань на дистанціях «Особисто-командна смуга перешкод» та «Смуга перешкод (зв’язки)»  і гідно представила  наш регіон.
Результати особистого заліку: Тихонович Дар’я – 1 місце, Сусик Карина – 2 місце, Цимбаленко Оксана – 3 місце, Кольвах Георгій – 3 місце.
 У змаганнях двійок  у своєму класі  1 місце вибороли  Цимбаленко О. та Сіра І, 2 місце  Тихонович Д. та Сусик К., 3 місце Кольвах Г. та Неборак В. Команда  Карлівського району виборола  III загальнокомандне місце за всіма видами змагань. 

Змагання вкотре переконливо засвідчили,що  завдяки туризму  можна виховувати в учнів пізнавальні інтереси,прагнення до духовного й фізичного вдосконалення,соціальної активності.
 Звичайно, школа самотужки не могла б на належному рівні організувати проведення змагань обласного масштабу. На щастя, маємо поряд людей, які турбуються про дозвілля молоді,завжди готові прийти на допомогу. За сприяння начальника відділу освіти, молоді та спорту Карлівської райдержадміністраціі Слєпцової Людмили Миколаївни  було виділено кошти  і відремонтовано дах спортивної зали.
Надзвичайно приємно, що неодноразово  директор СТОВ  «Світоч» Кириченко Василь Петрович  надає допомогу  нашому навчальному закладу. От і цього разу за його фінансової підтримки  було придбано спортивно-туристичне  спорядження для школярів. Незважаючи на свою  зайнятість , Василь Петрович завжди знаходить хвилинку ,щоб поспілкуватися  з освітянами  й допомогти їм у вирішенні різного роду проблем.
 Юні туристи були приємно вражені солодким сюрпризом від генерального директора «Докучаєвські чорноземи» Кибки Анатолія Анатолійовича,  який  презентував кожній  з дев’яти команд смачний торт. Адміністрація закладу вдячна Анатолію Анатолійовичу за організацію підвозу учасників до  місця проведення змагань. Хотілося б зазначити, що і минулого року заклад не був обділений увагою  ТОВ «Докучаєвські чорноземи». За сприяння   Слєпцова В.А. та фінансової  підтримки  керівництва  товариства  в особі Ю. В. Копченка  було придбано матеріали для виготовлення  ділянки скалодрому в спортивній залі школи.
 Ми, учнівський та педагогічний колективи ,щиро радіємо  з того ,що маємо таких  меценатів і сподіваємося на подальшу співпрацю.​

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 484 | Додав: Mamaj | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz