П`ятниця, 26.04.2024, 18:06 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 485

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 »
Вечір танцю для старшокласниківФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

«Танцю, до тебе прагне серце і душа» - під таким галасом проведено вечір для старшокласників у школі. Танець хвилюючий і найпрекрасніший вид мистецтва, бо не тільки відображає життя, але і саме життя. Танці – це емоційна насолода. Вони розвивають почуття ритму, виробляють правильну поставу, піднімають настрій. Усі класні колективи взяли участь у дійстві. Кожен отримав грамоту з певної номінації: 8-а клас у номінації «Найоригінальніший танець», 8-Б клас – у номінації «Найекстравагантніший танець»,9 клас – у номінації «Найпластичніший танець», 10 клас – у номінації Найартистичніший танець»; 11 клас – «Найзапальніший танець».
 І хай не всі вміють танцювати, але безумовно одне краса танцю зрозуміла всім!

Зустріч з воїнами, які брали участь в АТОФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни, на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.
З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників у Карлівській дитячій бібліотеці було організовано зустріч учнів 9 класу Карлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 із воїнами, які брали участь у АТО: Савчуком Сергієм та Нечаєм Олександром.
Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі ,справжні патріоти України. З глибоким сумом та болем в очах бійці ділилися з учнями спогадами, розповідали школярам, що пережили за час, проведений в зоні АТО. Хлопці своїм прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це. Відповідаючи на численні запитання учнів, запрошені воїни намагалися у доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство і про все те, що цікавило дітей. Говорили про військові будні і  зі сльозами на очах, і з жартами (тільки вони допомагали вижити), а в залі панувала тиша…

Змагання «Козацькі забави» серед учнів 5-6 класівФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

13 жовтня напередодні Дня козацтва в спортивному залі нашої школи відбулися змагання «Козацькі забави» серед учнів 5-6 класів класні керівники (Хоменко І.І., Доценко Л.І.). Ідеєю заходу було не тільки популяризація фізичного розвитку, але і формування в учнів прагнення до національних традицій, звичаїв та обрядів; загальнолюдських цінностей козацької моралі. Адже культ здорового способу життя серед козацтва сприяв народженню та вихованню здорового покоління молоді. Приклади з історії козацтва здатні формувати у молодого покоління силу духу, витривалість , уміння долати життєві труднощі , характер, лицарські якості. 
За результатами змагань перемогу здобула команда козачат «Січ».

Районний етап Всеукраїнської військово – спортивної гри «Сокіл» («Джура»)Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

З метою виховання в дітей патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей, формування здорового способу життя та зміцнення здоров'я 12 жовтня проведено районний етап Всеукраїнської військово – спортивної гри «Сокіл» («Джура»). Команда нашої школи «Соколята» у складі Прогнімака Олександра, Шенгер Мирослави, Іванішак Анастасії, Криганова Олександра, Кольвага Георгія, Зінченка Руслана, Шахмамедова Олега, Бабенка Володимира у загальному заліку здобула ІІ місце. До програми гри входили змагання з таких видів:
-«Впоряд» (стройові прийоми та виконання маршової пісні) – ІІ місце;
-«Рятівник» (надання долікарської допомоги) – І місце;
-«Відун» (вікторина з історії України, Збройних сил та історії козацтва) – І місце;
-«Ватра»  (представлення творчо – мистецького звіту рою) – І місце;
-«Смуга перешкод» - ІІІ місце.

Поїздка до військової частиниФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

11 жовтня учні 7-А та 10 класів разом із своїми класними керівниками Чорнозем Ларисою Миколаївною та Ігнатовою Юлією Іванівною, відвідали військову частину у Машівському районі, що базується поблизу с. Селещина. Школярів зустрів командир бази, який розповів про саму базу та її призначення. Тут зберігають, ремонтують озброєння військ радіаційно-хімічного захисту. Зараз, коли триває АТО військові ремонтують  й відправляють  військову техніку. 

Змагання з пішохідного туризму "Золота осінь"Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

7 жовтня відбулись VI відкриті змагання з пішохідного туризму "Золота осінь" на першість Попівського НВК №2, які зібрали кращих юних туристів Карлівського району. В цьому році вони проводилися для учнів двох вікових категорій.

Традиційно в цих змаганнях взяли участь і учні нашої школи. Результати наших юних туристів можна сміливо назвати надзвичайно вдалими.

Команда старшої вікової групи (Цимбаленко О., Брижник П.,  Корзун В., Сіра І., Іщенко О.) посіла І загальнокомандне місце.

Команда БДЮТ, в складі якої виступали учні нашої школи (Кольвах Г., Криганов О., Тихонович Д., Сусик К., Неборак В.) посіла І загальнокомандне місце в середній віковій групі.

Вдалим можна вважати і виступ щойно сформованої команди нашої школи (Зінченко Р., Хоменко Д., Лобач І. Шейко А.). В загальнокомандному заліку середньої вікової групи  вони зайняли 4 місце.

Вітаємо наших юних туристів і бажаємо нових перемог та звершень.

Свято до Дня працівників освітиФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:16.10.2016

   Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. Відбулося таке свято і в нашій школі. Цього року день пройшов на "ура". І учні, і вчителі були задоволеними. Школярі могли відчути себе педагогами й дізнатися, якою важкою є професія вчителя. Члени Міністерства освіти шкільного уряду провели для вихованців 2-4 класів урок - свято.

Флешмоб "Украіна - єдина держава"Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:16.10.2016

У школі, за сприянням шкільного самоврядування, відбувся флешмоб "Украіна - єдина держава", у якому взяли участь учні 2-11 класів. Діти з усмішкою на обличчях та гордо піднятою головою підспівували слова про Україну та виконували танцювальні рухи, що символізувало єдність, мир, дружбу. Подібні заходи гуртують молодь та додають віри в майбутнє.

Святковий концерт до Дня містаФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:16.10.2016

З нагоди відзначення Дня міста відбувся святковий концерт за участю вихователів БДЮТ та учнів навчальних закладів. Члени танцювального колективу нашої школи "Калейдоскоп" під крівництвом Шенгер С.П презентували свої доробки - 3 танці. Глядачі оваціями та гучними оплесками вітали юні обдарування. Від міського голови Наконечного О.С талановита молодь отримала подарунки.

Напередодні професійного свята рятувальникаФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:09.10.2016

Напередодні професійного свята рятувальника, який Україна відзначає 17 вересня, дев’ятикласники зустрілися з представниками цієї професії. Бесіда була організована провідним фахівцем по профорієнтації відділу надання соціальних послуг Карлівського районного центру зайнятості Ткаченко Тетяною Миколаївною в рамках місячника «Калейдоскоп професій». Вона розповіла майбутнім випускникам про напрями діяльності державної служби зайнятості населення, про стан ринка праці, вакансіях і заявках працедавців, можливостях працевлаштування; націлила на усвідомлений підхід до вибору майбутньої професії, мотивувала до легальної зайнятості та провела бесіду з популяризації професії рятівника. Провідний фахівець Карлівської районної СНС Гонтарь Павло Сергійович наголосив, що працівники оперативно-рятувальної служби завжди перебувають на передньому плані боротьби з вогнем, ліквідації наслідків аварій, катастроф та стихійних лих, не шкодуючи сил, чесно і самовіддано виконують покладені на них завдання. Розповів про значний внесок працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадян у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуації техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей. Гість назвав заклади, де можуть здобути освіту ті, хто хоче бути взірцем самопожертви, хоробрості і відваги.

Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz