Середа, 24.04.2024, 07:44 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 484

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » 2017 » Квітень » 13
Фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:13.04.2017

6 квітня з нагоди  Всесвітнього Дня здоров’я  у школі проведено фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я». Головною метою фестивалю є презентація ранкової зарядки як основного чинника формування сталої звички регулярних занять фізичною культурою і спортом та ведення здорового способу життя сі учні школи із задоволенням виконували загально розвиваючі вправи під музичний супровід. Після цього молодші школярі брали участь у різноманітних спортивних конкурсах. 

Вітаємо нашу гордістьФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:13.04.2017

 З 27 по 31 березня у КВНЗ КОР “Академія неперервної освіти” (м. Біла Церква тривав IV етап Всеукраїнської олімпіади Загальна кількість учасників змагань юних знавців української мови та літератури становить 152 особи.  Це  школярі  8-11 класів з усіх областей України та міста Києва. Відповідальну місію представниці від Полтавської області виконувала учениця нашої школи Шенгер Мирослава. За результатами двох днів випробувань дівчина виборола ІІІ місце. Колектив школи гордий тим, що  саме  наша учениця  є не тільки однією  з  кращих знавців  рідної мови та літератури Полтавщини, але і всієї України. Вітаємо Мирославу, а також її вчителя Шенгер Світлану Петрівну з таким високим результатом   в цьому складному інтелектуальному марафоні і бажаємо їм натхнення та успіхів у подальшому.  

Флешмоб "Збережи природу"Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:13.04.2017

15 березня 2017 учні 6 класу провели флешмоб "Збережи природу" Готуючись до захисту екологічного проекту, шестикласники закликали учнів школи підтримати збір макулатури, а отримані кошти використати на придбання у шкільну бібліотеку цікавих книг. 

Свято 8 БерезняФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:12.04.2017

Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють усе, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє.
Учні школи подарували чудовий концерт своїми запальними танцями, піснями, вони вітали мам, бабусів, сестричок, учителів. У це прекрасне свято від усієї душі бажали любові, добра, успіхів. Віншували їх величність – жінку. 

Фестиваль талантівФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:12.04.2017

  "У кожній людині спить талант, але не всі його будять"
Саме для цього, щоб довести дітям, що кожен із них талановитий 3 березня в нашій школі відбувся фестиваль обдарованих дітей.
Кожен із учасників приніс із собою неоціненний скарб - любов до поетичного слова, музики, хореографії. А ще - доброзичливість у серці, бажання творити.
Усі учасники фестивалю подарували один одному мить насолоди від спілкування та гарний настрій.   

Посвятя в читачіФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:12.04.2017

У четвер, 9 лютого ,  в 1-А класі Карлівської ЗОШ I-III ст. №3 було весело і гамірно. Тут відбулося свято «Посвята в читачі».
 Захід проходив в ігровій формі: діти відгадували загадки про казкових героїв, познайомилися з правилами користування книгою, послухали прислів’я про книги.
Крім того, на учасників заходу чекала зустрічі з  Королевою Книжок (Авраменко Катя 5 клас). Вона розповіла діткам  - учням 1-А класу  про важливість читання та про дотримання правил бережливого ставлення до книг. Маленькі читачі показали хороші знання з українських народних казок та казок народів світу, правильно відповідаючи на запитання «Казкової вікторини». У кінці першокласники дали обіцянку гарно поводитись з книгами і дотримуватись правил користування бібліотекою.   Кожна дитина отримала гарний настрій на цілий день. Це чудове свято підготували : класний керівник Ясногор Ю.М. та вихователь ГПД Пацула Л.В.
   

Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz