П`ятниця, 29.03.2024, 10:50 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 484

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » 2016 » Грудень » 22
Відкриття новорічної ялинкиФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:22.12.2016

19 грудня 2016 року з нагоди відкриття новорічної ялинки відбулося традиційне районне свято, на якому побували учні третіх класів школи. Почалося казкове дійство біля Будинку культури. В дружньому колі казкових героїв панувала тепла, дружня атмосфера, адже кожна дитина мала чудову нагоду відчути себе учасником незвичайного дійства. Потім святкування продовжилося в Будинку культури, де глядачі стали свідками казкового балу. Серед снігуроньок шкіл району яскравою зіронькою сяяла Бридня Поліна, яка гідно представила свої таланти, за що була нагороджена солодкими подарунками та номінацією «Міс – Фантазія». Щира вдячність організаторам феєричного дійства – Черненко Ользі Петрівні та Кобі Олені Миколаївні.

 

День Святого МиколаяФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:22.12.2016

Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора, – день Святого Миколая. Цього року Чудотворець вкотре завітав у шкільну родину. За традицією він прийшов із подарунками, якими нагородив призерів районних олімпіад .
Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не сваритися. Щоріч Миколай кличе за собою людей, пропонує стати поруч і робити добро задля інших. Одні ще сумніваються... Хтось уже зробив перший крок. А деякі давно й впевнено йдуть за ним, за Святим Угодником, несучи радість у школи, інтернати, дитячі будинки. Серед них і колишній учень школи – підприємець Коваль М. Шкільна родина висловлює йому вдячність за підтримку юних обдарувань.

 

Конкурс «Міні Міс - Снігуронька 2016»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:22.12.2016

13 грудня в школі відбувся конкурс «Міні Міс - Снігуронька 2016». П’ять чарівних Снігуроньок виявили бажання продемонструвати свою майстерність у 4 конкурсах: «Дефіле-візитка», «Я – розумниця», «Коронний номер», «Я – Снігуронька». Яскравих емоцій додали ведучі свята Лобач Ірина, Прокоп’єва Уляна та Козелько Роман, який зіграв роль Діда Мороза.

тематична лінійка «Права людини»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:22.12.2016

З нагоди проголошення Загальної декларації прав людини, 13 грудня було проведено тематичну лінійку «Права людини», яку підготували та провели учні 10 класу (класний керівник Ігнатова Ю.І).  Десятикласники  розповіли про створення Загальної Декларації з прав людини, основні положення Конвенції ООН та забезпечення цих прав державою. Нагадали вони всім присутнім  і про обов’язки кожного громадянина України.

Під звуки вальсуФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:22.12.2016

Звуки віденського вальсу запросили всіх шанувальників вишуканого мистецтва в районний будинок культури. Бали, які щорічно організовують відділ освіти та Будинок дитячої та юнацької творчості, стали родзинкою світського життя Карлівщини. Задоволення та позитивні враження від цьогорічного Зимового балу отримали всі присутні: і учасники, і гості. Дівчата у вишуканих сукнях, хлопці з накрохмаленими комірцями та метеликами - почували себе, неначе в казці, адже бал – це романтична минувшина й сучасність водночас. Учасники шкільного танцювального колективу «Дивограй» (керівник Шенгер С.П.), кружляючи у вихорі вальсу Штрауса, подарували глядачам хвилини святковості й єднання з прекрасним.​

Зустріч в районній бібліотеціФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:22.12.2016

У рамках проведення місячника правових знань учні 9 класу 8 грудня відвідали цікавий та змістовний захід , на який їх запросили до районної дитячої бібліотеки працівники закладу. Розпочав бесіду начальник відділу бюро правової допомоги Ночовний Юрій Володимирович, який розповів про права та обов’язки дітей . Наголосив на тому, що діти у разі порушення їх прав можуть отримати кваліфікаційну допомогу, звернувшись у бюро. Гість надав змістовні та чіткі відповіді на кожне поставлене запитання . Далі діти разом із бібліотекарем обговорили порушену тему, обмінялися думками. Зустріч пройшла в теплій, доброзичливій обстановці.

Інтелектуальний квест для учнів 5 - 7 класівФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:22.12.2016

Як відомо, 7 грудня в Україні відмічається день самоврядування. Міністерство освіти шкільної республіки вирішило  цього дня провести інтелектуальний квест для учнів 5- 7 класів. Члени міністерства розробили цікавий маршрут по станціям  « Зоряна», «Математична», « Природнича» та «Казкова». На кожній з цих станцій учасників чекали різні завдання та випробування, які підготували для них старші товариші – Бабенко Володимир (8-А клас), Потягайло Анастасія (8-Б клас), Моргун Наталія, Сусик Карина (9 клас), Єфремова Аліна, Лазарчук Тетяна, Ухань Ярослав, Козелько Роман ( 10 клас). Всі учні отримали масу позитивних емоцій. За результатами були визначені і переможці. Ними стали учні 7-А класу. Друге та третє місце посіли відповідно учні 6 та 7-Б класу.
 

Лінійка до 25-ї річниці Збройних сил УкраїниФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:22.12.2016

6 грудня відбулася урочиста лінійка до 25-ї річниці Збройних сил України. Організатори лінійки, учні 9 класу, ознайомили присутніх із славними традиціями українського війська, що бере початок ще з часів Київської Русі та Запорозької Січі, із героїчними сторінками періоду XX ст. Школярі подякували військовослужбовцям за стійкість, витримку й відповідальність, за те, що навіть у найскладніших умовах вони залишаються вірними присязі, спрямовують усі свої сили й мужність на захист рідної землі. У кінці лінійки прозвучала пісня “Нам є, що захищати». Під її супровід учні долучилися до акції «Діти – воїнам Збройних сил України!»​

Танець скликає друзівФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:22.12.2016

25 листопада відбувся районний танцювальний фестиваль «Танець скликає друзів», організований і проведений Карлівським районним Будинком дитячої та юнацької творчості. Учасниками феєричного дійства стали два танцювальних колективи нашої школи : «Дивограй» (учні 8-9 класів) та «Радість» (учні 3-А класу). Вони порадували присутніх емоційністю рухів, творчою постановкою. У старшій віковій категорії гурт «Дивограй» із запальною мелодією українського стилізованого танцю «Марічка» виборов І місце, розділивши перемогу з колективом «Елегія» Федорівського НВК ім. Г. Т. Берегового. Молодші шанувальники танцювального мистецтва посіли ІІІ почесне місце.

Вічно юний танець вальсФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:22.12.2016

Кожна дитина - це неповторна перлина хоча і вподобання всі мають різні. Спробуй віднайти і розкрити її неповторність.
 Тому вчителі навчального закладу намагаються виховати гармонійну особистість, розвити її талант.
Вічно юний танець вальс. Вальси... Їх співають, танцюють, грають. Уже понад три століття він користується великою популярністю і не старіє. Щось є в цьому танці таке незвичне, магічне.
Захоплююче свято вальсу відбулося в школі 17 та 18 листопада. Учасниками свята були учні 5-7 класів, а вже наступного дня старшокласники поринули у світ ніжності, теплих почуттів та хорошого настрою на вечорі вальсу.
   Враження - неймовірні, усі задоволені. Подібні заходи - гарна нагода реалізувати себе та провести вільний час з користю.

Правила руху - це життяФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:21.12.2016

Прийшла золотава осінь. Дітлахи кожного дня крокують до школи і частенько забувають про правила особливої безпеки та часто є учасниками дорожно-транспортних пригод.
А тому учні 7 "Б" класу разом з класним керівником Юрченко О.О. приготували захід присвячений Правилам запобіганню дорожно-транспортних пригод і нагадали в ігровій формі правила особливої безпеки на вулиці.
Діти виготовили дорожні знаки, які необхідно знати кожному школярику і познайомили з ними учнів молодших класів 1 "А" і 1 "Б" класів, розповіли у віршованій формі за знаки переходу дороги,перехрестя, користуванням підземного переходу і т.д. Хочеться відзначити весь колектив класу Клач А, Білик М., Білявську В., Анахіна М., Нагорного Ж., Фаєвського В.,Левадний О,Корнієнка В., Сокироо Ж.​

Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz