Середа, 24.04.2024, 07:36 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 484

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » 2016 » Листопад » 02
Зустріч з воїнами, які брали участь в АТОФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни, на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.
З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників у Карлівській дитячій бібліотеці було організовано зустріч учнів 9 класу Карлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 із воїнами, які брали участь у АТО: Савчуком Сергієм та Нечаєм Олександром.
Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі ,справжні патріоти України. З глибоким сумом та болем в очах бійці ділилися з учнями спогадами, розповідали школярам, що пережили за час, проведений в зоні АТО. Хлопці своїм прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але й вчинками доводити це. Відповідаючи на численні запитання учнів, запрошені воїни намагалися у доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство і про все те, що цікавило дітей. Говорили про військові будні і  зі сльозами на очах, і з жартами (тільки вони допомагали вижити), а в залі панувала тиша…

Змагання «Козацькі забави» серед учнів 5-6 класівФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

13 жовтня напередодні Дня козацтва в спортивному залі нашої школи відбулися змагання «Козацькі забави» серед учнів 5-6 класів класні керівники (Хоменко І.І., Доценко Л.І.). Ідеєю заходу було не тільки популяризація фізичного розвитку, але і формування в учнів прагнення до національних традицій, звичаїв та обрядів; загальнолюдських цінностей козацької моралі. Адже культ здорового способу життя серед козацтва сприяв народженню та вихованню здорового покоління молоді. Приклади з історії козацтва здатні формувати у молодого покоління силу духу, витривалість , уміння долати життєві труднощі , характер, лицарські якості. 
За результатами змагань перемогу здобула команда козачат «Січ».

Районний етап Всеукраїнської військово – спортивної гри «Сокіл» («Джура»)Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

З метою виховання в дітей патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей, формування здорового способу життя та зміцнення здоров'я 12 жовтня проведено районний етап Всеукраїнської військово – спортивної гри «Сокіл» («Джура»). Команда нашої школи «Соколята» у складі Прогнімака Олександра, Шенгер Мирослави, Іванішак Анастасії, Криганова Олександра, Кольвага Георгія, Зінченка Руслана, Шахмамедова Олега, Бабенка Володимира у загальному заліку здобула ІІ місце. До програми гри входили змагання з таких видів:
-«Впоряд» (стройові прийоми та виконання маршової пісні) – ІІ місце;
-«Рятівник» (надання долікарської допомоги) – І місце;
-«Відун» (вікторина з історії України, Збройних сил та історії козацтва) – І місце;
-«Ватра»  (представлення творчо – мистецького звіту рою) – І місце;
-«Смуга перешкод» - ІІІ місце.

Поїздка до військової частиниФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

11 жовтня учні 7-А та 10 класів разом із своїми класними керівниками Чорнозем Ларисою Миколаївною та Ігнатовою Юлією Іванівною, відвідали військову частину у Машівському районі, що базується поблизу с. Селещина. Школярів зустрів командир бази, який розповів про саму базу та її призначення. Тут зберігають, ремонтують озброєння військ радіаційно-хімічного захисту. Зараз, коли триває АТО військові ремонтують  й відправляють  військову техніку. 

Змагання з пішохідного туризму "Золота осінь"Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

7 жовтня відбулись VI відкриті змагання з пішохідного туризму "Золота осінь" на першість Попівського НВК №2, які зібрали кращих юних туристів Карлівського району. В цьому році вони проводилися для учнів двох вікових категорій.

Традиційно в цих змаганнях взяли участь і учні нашої школи. Результати наших юних туристів можна сміливо назвати надзвичайно вдалими.

Команда старшої вікової групи (Цимбаленко О., Брижник П.,  Корзун В., Сіра І., Іщенко О.) посіла І загальнокомандне місце.

Команда БДЮТ, в складі якої виступали учні нашої школи (Кольвах Г., Криганов О., Тихонович Д., Сусик К., Неборак В.) посіла І загальнокомандне місце в середній віковій групі.

Вдалим можна вважати і виступ щойно сформованої команди нашої школи (Зінченко Р., Хоменко Д., Лобач І. Шейко А.). В загальнокомандному заліку середньої вікової групи  вони зайняли 4 місце.

Вітаємо наших юних туристів і бажаємо нових перемог та звершень.

Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz