П`ятниця, 03.05.2024, 23:37 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 485

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » 2013 » Лютий » 04
У День студента – зустріч із студентами – випускниками школиФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:04.02.2013
Студентські роки — найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки.  Саме тоді визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу, обирається подальший шлях. Так хто ж це — студент? Чим він відрізняється від інших людей? Студенти — це особливі люди. Вони примудряються на мізерну стипендію жити з розмахом. Вони відпочивають, коли всі працюють, і працюють, коли всі сплять. 25 січня цей особливий народ гуляє від душі, бо то є їхній день — День студента. Багато хто знає, що 25 січня свято почали відзначати не так давно —з 1755 року, а до цього цей день вважався Днем святої мучениці Тетяни. У ХVIII столітті 25 січня імператриця Єлизавета Петрівна підписала указ про заснування Московського університету, а свята Тетяна стала вважатися покровителькою студентів і називається Тетяною Університетською.
Сніданок із директором школиФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:04.02.2013
У школі започаткували гарну традицію: за особливі досягнення у навчанні, спорті, житті школи учнів гостинно запрошує директор Голубенко-Ріжко Ірина Вікторівна на чашку ароматного чаю. От і 25 січня о 10 годині відбулася така зустріч у кабінеті директора з призерами районних та обласних олімпіад, переможцями МАН: А. Кацюбою, В. Новоселецьким, С. Ниркою, О. Богомазом, А. Харьковим, Н. Ріжко, О. Озмитель, А. Косенковим, Я. Таран, Д. Мотієнко. Також була присутня заступник директора з виховної роботи Качалка Тетяна Василівна.
Лауреат персональної премії народного депутата О. ЛелюкаФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:04.02.2013
Життєвий оптимізм, уміння долати труднощі, весела вдача, товариськість – ось основні риси випускниці Карлівської ЗОШ І – ІІІ ступенів №3 Скорик Анастасії. ЇЇ чарівний голос полонив слухачів  не тільки в стінах нашої школи, а й на багатьох концертах у районі, в області. «Чураївною третьої школи» поза очі називають Настю поціновувачі музичної культури.
Доля не була прихильною до дівчини, усе доводилося виборювати працею, терпінням, наполегливістю, інколи до  болю  стискаючи вуста. А пісня прагла вирватися на волю, зачарувати всіх. Сьогодні юна співачка стоїть на порі випуску, але без неї не відбувається жодного виховного заходу в школі: вона то співає, то бере участь у  різноманітних конкурсах, спортивних змаганнях (а сама ж інвалід з дитинства). Її ініціативності можна позаздрити. Днями нашу ученицю нагородили в Полтаві Почесним Дипломом та  іменною премією народного депутата України Олексія Лелюка. Вітаємо, Настуню!
Спортивне свято «Чемпіони шкільного Олімпу»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:03.02.2013
Головне - здоровим бути.
Бо як є здоров’я й сила,
Це потрібно всім збагнути!
То весь світ людині милий.
17 та 22 січня 2013 року в нашій школі проводилися спортивні ігри між учнями 2-4, 5-7 та 8-11 класів в рамках конкурсу «Чемпіони шкільного Олімпу». Змагання проводилися в таких номінаціях: "Найкраща музична фізкультрозминка", «Попадання м’ячем у кільце», «Набивання м’яча ногою», «Колесо», «Присідання на одній нозі», «Мостик», «Шпагат», «Стояння на руках».
Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz