Неділя, 28.04.2024, 18:01 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 485

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » 2012 » Грудень » 24
Керуй своїм життямФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:24.12.2012
29 листопада для учнів 9-го класу шкільним психологом Ниркою Л.М. був проведений тренінг «Керуй своїм життям! Віл-інфекція. СНІД».
Напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом старшокласники торкнулися проблеми збереження здоров’я та життя.
Девізом для учнів були слова: «Якщо ти не знаєш ні себе, ні супротивника, - ти програєш. Якщо ти знаєш себе, можливо, ти виграєш. Якщо знаєш і себе, і супротивника – перемога на твоєму боці».
Учні виконували різні вправи: «Факт чи вигадка», «Найефективніший захист від Віл-інфекції», «Торбина асоціацій», «Мій острів» та інші, у ході яких формували позитивну мотивацію на здоровий спосіб життя, свідоме ставлення до власного здоров’я та поведінки щодо профілактики поширення Віл-інфекції.

Озмитель М.А., учитель української мови та літератури й етики.
Чисте довкілляФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:24.12.2012
Рік у рік наш погляд милує незвичайно тендітна, золотокоса осінь . Її холодний подих щодня бере нас у ніжні обійми, при цьому не створюючи відразу до низької температури, а навпаки, надихає на нові досягнення, пробуджуючи бажання наполегливо працювати.
Ця пора підштовхнула учнів Карлівської ЗОШ I-IIIст. №3 прибрати територію шкільного подвір’я від опалого листя, сміття. 29 листопада 2012 року спільними зусиллями учнів 5-11 класів було очищено навколишнє середовище і підготовлено його до зими.
 
Стаховська В., член Міністерства соціальної політики
Районний конкурс інформаційно-дослідницьких проектівФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:24.12.2012
27 листопада наша школа гостинно відчинила двері для більше ста учнів та вчителів Карлівського району. Саме в цей день у приміщенні Карлівської ЗОШ № 3 проходив районний конкурс інформаційно-дослідницьких проектів з математики та інформатики. Учасників дійства привітали директор школи Голубенко-Ріжко І.В., а також учні школи. Присутні щиро аплодували пісні у виконанні Скорик Анастасії та Головка Ігоря.
Участь у цьому заході взяли учні нашої школи. Група учнів у складі Новоселецького Валерія, Воловик Анастасії, Богомаза Олексія, Матієнко Дарини, Кукоби Тетяни, Шейка Вадима презентували проект під назвою «Нескучний підручник». Восьмикласники , під керівництвом вчителя інформатики Ігнатова Олега Валентиновича та вчителя математики Ігнатової Юлії Іванівни створили електронний підручник з однієї з тем курсу алгебри 7 класу та записали відео урок.
Це вже другий проект, що виконували наші учні. В минулому році вони посіли ІІ місце з проектом «Чи є мета людського пізнання?»
Цього ж року – заслужене І місце у номінації «Математика та інформатика».
Родинне свято в 2-А класі «Наймиліші люди – бабусі»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:24.12.2012
 Красиво та затишно у шкільному залі. Усміхнені, радісні обличчя учнів 2-А класу (класний керівник Косенкова Олена Яківна). Сьогодні (22 листопада) - особливе свято, до них завітали найбажаніші гості – їхні бабусі: Дворовенко Василина Михайлівна, Коба Поліна Василівна, Борецька Катерина Миколаївна, Нирка Тетяна Олександрівна, Тарабай Надія Тарасівна, Білоусько Світлана Анатоліївна, Рева Тетяна Миколаївна, Новохатка Тетяна Василівна, Коваленко Наталія Миколаївна. 

Діти зустріли гостей святковим короваєм, вручили бабусям вітальні листівки. А скільки теплих та лагідних слів пролунало з уст онучат! Щирі слова подяки за добро, за любов, за піклування сказала і донька Коваленко Наталія. Як красиво звучали пісні у виконання онуків! А мелодія вальсу, який затанцювали діти, повернула бабусь у минуле. Іншими оченятами побачили рідних діти у грі, а коли гості заспівали пісню «Рідна мати моя», то всі присутні затамували подих.

Конкурс для 6-х класів «Права дитини»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:24.12.2012
21 листопада проведено конкурс мiж шостими класами «Права дитини», підготовлений та проведений класними керівниками Ігнатовою Ю.І. та Ігнатовим О.В.. Було обрано з кожного класу по однiй групi з 6 учнів. Звiсно, були експерти - чотири десятикласника та директор, завуч, бiблiотекар. Розпочався конкурс, першими зробили виступ шестикласники, а потiм експерти продовжили про найголовнiшi права дитини. Вболівальники теж не сумували - вони грали в гру «Продовж прислів’я», відповідали на казкові питання. Експерти протягом всієї гри уважно слідкували за грою. Нарешті відповідальний час настав - хто виграв, а хто програв. Нарешті експерти оголошують підсумок всієї гри. За гру команд і вболівальників команда 6-А клас отримала 41 бал, а 6-Б класу - 40 балів. Але одиничка - це зовсім трішечки, майже нічия. Після цього учні розповіли вірші, а на закінчення пролунала пісня «Діти України».  

Кореспондент - Корнейчук Наталія
Свято ввічливості в 3-А класіФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:24.12.2012
16 листопада учні 3-А класу (класний керівник Маліченко О. В .) запросили всіх школярів початкової школи у королівство чарівних слів , на Бал ввічливості . Святом керували Король (Воробйов Олексій) та Королева (Кацюба Настя) . До них на свято завітали три мушкетери Сімак О . ,Зінченко Р . та Пархоменко Р . , які розповіли 5 правил ввічливості . Їм допомагали : принц порядок (Рєзнік Богдан) , принцеси скромність (Шейко Аліна) , чемність (Пилипенко Настя), ввічливість (Лобач Ірина), чесність (Пархоменко Карина), порядність(Бридня Поліна) . Червона Шапочка (Тіхонова Катя ) поборола Сірого Вовка ( Завгороднього Ваню ) силою чарівного слова . Отож бо не забувайте використовувати чарівні слова , бо вони творять дива . Учні початкової школи дякували за цікаве свято .  
 
Олійник Юля , 9 клас , Міністерство соціальної політики 
Свято до Дня толерантності у 3-Б класіФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:24.12.2012
15 листопада ми завітали на свято-мандрівку до міста Культури. Учні 3-б класу разом з класним керівником, Панчук Світланою Валентинівною, говорили про правила поведінки у суспільстві, у школі, у гостях. Діти з радістю відгадували загадки, щоб прогнати з міста злу Поміху-Неуміху. Всі учні були активні і добре обізнані зі словами ввічливості, демонстрували нам гарні манери. А захоплюючі танки показали, що вони ще і творчі діти.Час пролетів досить швидко. А так приємно було бути на цьому дійстві.

Дузенко Катерина, учениця 7 класу, член міністерства соціальної політики.
Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz