Неділя, 05.05.2024, 15:54 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 485

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » 2013 » Березень » 10 » Зустріч з випускниками минулих років
10:13
Зустріч з випускниками минулих років
Прислухатись до струн свого серця суботнього вечора в колиску дитинства – Карлівську ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 - злетілися випускники минулих років.  
Прозвучала знайома шкільна мелодія у  виконанні Скорик Анастасії та Головка Ігоря , і велика щира радість запанувала у святковій залі. А це означало лише одне - він знову прийшов, той довгоочікуваний святковий вечір - вечір зустрічі шкільних друзів. Ведучі свята Новосолецький Валерій, Матієнко Дарина, Головко Ігор, Бровко Ірина, Іщенко Дмитро, Скорик Анастасія, Стаховська Аліна та  Ємець Денис привітали всіх гостей із цією прекрасною миттю єднання поколінь, запросили на потяг у Країну дитинства.
Усіх присутніх по-материнськи тепло зустріла заступник директора з навчально - виховної роботи Таран Олена Володимирівна. З гордістю сказала про нинішні досягнення вихованців , наголосивши  на тому, що цей рік видався напрочуд успішним . Тридцять шість призерів районних шкільних олімпіад, перемоги на обласних свідчать про злагоджену, клопітку роботу всієї дружньої родини. Олена Володимирівна розповіла про ефективну діяльність учнівського самоврядування, відзначила невтомну і плідну роботу організатора інформаційного простору Брижник Оксани Григорівни, а потім полинула разом із колишніми випускниками у незабутні роки цікавого, наповненого яскравими картинами життя.
Скільки спогадів у всіх присутніх викликала подорож у таке рідне, до болю тепле і дороге дитинство, у  яке повела заступник з виховної роботи Качалка Тетяна Василівна. Випускники по черзі ділилися своїм тремтливим почуттям до перших  вчителів, до класних керівників; згадали перший урок, перше кохання, перші кроки в самостійне життя. Дарували слова вдячності учителям школи. За материнську любов слова поваги від випускників, які закінчили школу  понад 20 років тому, Скорик Наталії та Головні Юрія,  прозвучали і педагогічним працівникам, які вже давно на заслуженому відпочинку: Кононенко Аллі Іванівні, Шевченко Надії Федорівні, Варюхіній Любові Миколаївні, Кукобі Валентині Федорівні, Федосієнко Надії Костянтинівні.
Цього разу майже в повному складі завітали до Альма - матері випускники 2012 року. Як і в недалекому минулому, знову отримували вони зерна мудрості від турботливої матусі -  класного керівника Шпак Юлії Володимирівни.
На святі юності кожен відчув себе школярем, бо всі мали змогу знову перевірити свої знання , беручи участь у грі «Найрозумніший». Переможцями стали , отримавши максимальну кількість балів, усі учасники: Желізняк Роман, Ніколаєнко Тетяна, Істомін Олександр, Бердюк Аня. А далі на колишніх випускників – активістів позакласного життя -  чекало перевтілення у грайливих, талановитих,  артистичних, здібних на різні вигадки і дивацтва  дівчисьок і хлопчаків. Вони  відгадували загадки, ставили казки, виконували танки, співали романтичні пісні, брали участь у постановці  театру – експромту. Від душі повеселилися , слухаючи гуморески, які читав Прогнімак Олександр, навіть виконали оригінальну фізкультхфилинку, яку запропонувала Шенгер Мирослава.
Випускники пройшлися шкільними коридорами, подивувалися змінам, що відбулися за час їхньої  відсутності у навчальному закладі.
                                                           
Педагог – організатор  Шенгер С. П.
Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 895 | Додав: Mamaj | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz