Понеділок, 29.04.2024, 03:19 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 485

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » 2012 » Листопад » 10 » Турнір з футболу
22:28
Турнір з футболу
В  п’ятницю 19.10.2012 відбулися футбольні матчі між командами Карлівської   ЗОШ  I-III ступенів  №3 та  Карлівської ЗОШ I-III ступенів №1. Матчі проводилися в трьох вікових групах. Перша група це учні 5-6 класів. Друга група це учні 7-8 класів. Третя група це учні 9-11 класів. Всі матчі були досить напруженими і ось які в наших футболістів результати.

Перша група.
Наймолодші учасники змагань вели активну боротьбу за м'яч  що не могло не увінчатися перемогою. Відкрив рахунок на 7 хвилині Нирка Сергій,  котрий активно обійшов весь захист суперника і майже без проблем забив гол. Також і на 11 хвилині гри відзначився Сергій  забивши другий гол у ворота суперника.  Але цей м'яч  у сітці воріт суперника не був останнім на цей матч.  Вже на 5 хвилині другого тайму авто гол Кадеєва  призвів до того , що команда нашої школи зневірилася, потім  через хвилину м'яч опинився знову в наших воротах і зрівняв рахунок до 2 – 2.  Тоді обидві команди почали оборонятися  і не давати суперникам підійти до своїх воріт. Але це тривало недовго бо вже на 17 хвилині другого тайму Бондаренко забив переможний гол у ворожі ворота що і принесло нашим гравцям  перемогу.Найактивнішим    гравцем у цьому матчі був Нирка Сергій.

Гравці другої групи ще більше зробили для перемоги яку отримали заслужено з рахунком 5-0.
З самого початку гри наша команда атакувала суперника і ці атаки не були безрезультатні бо вже на 2 хвилині  гравець під номером шість   Віталій Бовкун. відкрив рахунок своїм точним ударом. гравці обох команд після голу відійшли в оборону аж тут після вдалої контратаки знову м'ячу воротах суперника це сталося на 12 хвилині  його автором став сьомий номер Троян Дмитро котрий знов підтвердив , що наша команда найкраща .  Піднесений настрій став нам у нагоді  адже вже на 14 хвилині  знову  гол забив шостий номер. Це результати першого тайму.  Другий тайм був ще напруженішим футболісти ЗОШ №1 постійно стояли в обороні, але Андрій  Малик  знайшов лазівку забивши перший м*яч на 15 хвилині другого тайму  і забивши другий наприкінці тайму цим самим оформивши  дубль. Також важливою фігурою футбольного матчу є воротар, в нашому випадку це Новоселецький Валерій, який мужньо відбивав усі удари суперників  і заслуговує на звання найкращий воротар турніру.

В той день грала і старша група, але не дивлячись на прагнення отримати перемогу і на вкладені сили, зазнали поразки з рахунком 3–7.
Наша команда розійшовшись по місцях стала відразу в оборону. Але це не допомогло і вже на 2 хвилині  ми пропустили . Не дивлячись на   пропущений гол наша команда атакувала знаючи, що це лише початок матчу. І вже на 5 хвилині матчу 7 номер нашої команди Білявський Ростислав виправдав ці надії і зрівняв рахунок. І тут нам знову закинули м'яч у сітку воріт це сталося на 7 хвилині першого тайму. Рахунок став 1-2.Далі вправно реалізувавши момент вправно забив гол на 16 хвилині першого тайму  третій номер Сергій Кравченко зрівнявши рахунок до 2-2. Підібравши його ініціативу на 24 хвилині гол забив Ємець Денис  9  номер вивівши нашу команду вперед з рахунком 3-2. Але після початку другого тайму вдача відвернулася від нас. І гравці протилежної команди  пішли в наступ забивши три  голи і спровокувавши авто гол. Наші гравці намагалися забити,  постійно створювали гольові моменти, але так і не змогли переважити шальки терезів на свою користь. Можна сказати лише одне вони намагалися, а якщо намагалися значить старалися виграти до останньої секунди гри.
Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 513 | Додав: Mamaj | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz