Субота, 27.04.2024, 13:52 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 485

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » 2013 » Січень » 14
Свято зустрічі Нового року в 5 - 7 класахФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:14.01.2013
Свято зустрічі Нового року у середніх класах було надзвичайно цікавим для дітей і батьків. Воно проходило дещо незвично. Ведучі, справжнісінькі Бабусі–Ягусі та Снігуронька, втекли від дорослих, аби вперше в житті самотужки створити чарівне свято Нового року. Веселі Ягусі, ролі яких виконували учні 7 класу Гречко Віталіна, Колісник Віка, Поправка Дар’я, Дузенко Катя та Снігурка – Дік Дар’я, розважали дітей, принесли їм відчуття дива, вручали подарунки, проводили конкурси, танці, навіть складали чарівні закляття та варили у казані диво – зілля. Для цього у них була Книга заклинань і помічники – діти, присутні в залі. На свято завітали сучасні Діди Морози (Козирєв Дмитро ( 5 клас) , Савенок Владислав (6-А клас) , Брадулін Артур (6-Б клас), Козирод Іван (7 клас)). Діди Морози брали участь у конкурсах, які проводили для них семикласниці: Цимбаленко Оксана, Бобошко Катя та Корнейчук Наталія. Усі отримали солодкі подарунки. Лунали пісні, вірші, діти водили хоровод та виконували запальні танці. Батьки теж були активними учасниками конкурсної програми. У кінці свята здійснилися дитячі мрії - вони отримали подарунки від батьків та шефів. 
Вітаємо наших переможців та призерів предметних олімпіадФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:13.01.2013
Ось і завершився районний етап Всеукраїнських олімпіад з шкільних предметів, мовних конкурсів та конкурсу - захисту наукових робіт МАН. Приємно, що цього року ми маємо 36 призових місць. Найактивнішими учасниками змагань були учень 8 – А класу Богомаз Олексій, який зайняв призові місця у чотирьох олімпіадах і учениця 11 класу Озмитель Олександра, яка виборола три медалі. Наша школа гордиться своїми розумними і кмітливими учнями і бажаємо їм перемог у подальшому навчанні. А учасникам обласного етапу ми бажаємо успіхів!

Серія ігор “Що? Де? Коли?” у школіФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:13.01.2013
Стало традицією проведення у нашій школі ігор "Що? Де? Коли?”. Цього місяця юні знавці всякої - всячини вийшли на фінішну пряму і їх збірні змагалися проти команди вчителів. Боротьба була не з легких! Школярам потрібно було відповісти й на запитання, поставлені вчителями, а це дуже складне завдання. Заслуговує уваги те, що у кожній з ігор перемогли учнівські команди. Найбільшими інтелектуалами визнано Сергія Нирку (6-А клас), Костянтина Воробйова (9 клас) та Ярослава Юрченка (11 клас). Незмінним ведучим кожної з проведених ігор був учень 11 класу Дмитро Іщенко, який очолює Комітет по організації і проведенню інтелектуальних проектів в Міністерстві освіти школи.
 Ми щиро вдячні всім, хто взяв участь в даному проекті та бажаємо подальших перемог та нових здобутків.
Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz