Які комп'ютерні ігри вам подобаються і чому ?
|
|
Mamaj | Дата: Субота, 08.01.2011, 23:00 | Сообщение # 1 |
Подполковник
Статус: Offline
| Ви помічали, що людина дуже любить грати? Ігри супроводжують не тільки життя дітей, а й дорослих. Наприклад, наше спілкування часом будується на різних іграх, все частіше для навчання використовують навчальні та ділові ігри, дуже модними у всьому світі і у нас в країні стають рольові ігри, так звані ігри офлайн. Іноді ми не помічаємо, що граємо, іноді робимо це свідомо, часом віддаємо перевагу якимсь певним, особливо улюбленим іграм. А вже роль ігор для розваги важко переоцінити. Нові технології породжують нові ігри, і тепер в житті сучасної дитини, а часом і цілком дорослої людини, міцно влаштувалися комп'ютерні ігри. А чим для вас є комп'ютерна гра ?
|
|
| |
Катя | Дата: Понеділок, 10.01.2011, 17:54 | Сообщение # 2 |
Подполковник
| НІЯКІ!!!!!
|
|
| |
cheezpeople07 | Дата: Понеділок, 10.01.2011, 22:34 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Для мене комп'ютерна гра це просто дуже приємний процес, яким можна "убити час" Diablo, Alient Shooter і звісно ж САМА КРАЩА В СВІТІ ГРА "Dota 6.67"
|
|
| |
Foenix | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 15:14 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Quote Для мене комп'ютерна гра це просто дуже приємний процес, яким можна "убити час" Повністю з тобою згоден! World of warcraft: Wrath of the lich king ; Всластелин колец: Битва за кольцо ; Call of Duty( Все версии)
Учень Карлівської гімназії.
|
|
| |
anytochkin | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 17:39 | Сообщение # 5 |
Полковник
| Тюряга Вконтакте
|
|
| |
Катя | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 17:41 | Сообщение # 6 |
Подполковник
| Як на мене, то просто марна трата часу!!!! От що ви отримуєте від комп*терних ігор...???м??... скажете, що отримуєте задоволення... Ні!!! Ви отримуєте ілюзію , а не задоволення!!! Немає нічого хорошого в комп*ютерних іграх... Зіпсований зір та зіпсована психіка... і все!!! Ось що ви отримуєте ще від комп*ютерних ігор!!!!
|
|
| |
anytochkin | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 17:45 | Сообщение # 7 |
Полковник
| Тоді читай книжкиQuote (Катя) Як на мене, то просто марна трата часу!!!! От що ви отримуєте від комп*терних ігор...???м??... скажете, що отримуєте задоволення... Ні!!! Ви отримуєте ілюзію , а не задоволення!!! Немає нічого хорошого в комп*ютерних іграх... Зіпсований зір та зіпсована психіка... і все!!! Ось що ви отримуєте ще від комп*ютерних ігор!!!! _______________________________ тоді читай книжки
|
|
| |
cheezpeople07 | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 22:48 | Сообщение # 8 |
Сержант
| Катя я з тобою ПОВНІСТЮ незгоден...для чого тоді створювали наприклад жанр логічні ігри, щоб люди розвивали інтилектуальні здібності, а жанр ігор пошук предметів добре дпливає на чинники зору!!!! І незаперечуй!!! Anytochkin респект тюряга зе бест
|
|
| |
Mamaj | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 23:26 | Сообщение # 9 |
Подполковник
| Комп'ютерні ігри - не просто проведення часу, це процес творення і конструювання світів. Конструювання світів - процес створення образу світу в людській психіці. Люди і чудовиська, королівства і континенти, епохи і галактики упаковуються в світ душі, згорнуті у «сконструйований світ». Як сконструйований світ, будь-яка популярна комп'ютерна гра має власну вигадану історію, свій особливий простір і плин часу, оригінальну філософію, цінності, правила, етику і мораль. Ігри дають можливість гравцю не просто пасивно спостерігати за подіями, а навпаки, активно діяти в сконструйованому світі. Це дуже сильні та інколи небезпечні відчуття, які виникають від можливості спробувати себе в різних ролях і в різних ситуаціях, забути про буденність, випробувати нові незвичні відчуття від участі (на вигляд віртуальної, але для психіки цілком реальної) в небезпечних битвах і гонках на величезних швидкостях.
|
|
| |
anytochkin | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 23:37 | Сообщение # 10 |
Полковник
| cheezpeople07, в мене там скоро вже 30 левел буде
|
|
| |
cheezpeople07 | Дата: Середа, 12.01.2011, 00:23 | Сообщение # 11 |
Сержант
| ого...а я ще на 3 сижу((( Mamaj круто сказано 5+
|
|
| |
anytochkin | Дата: Середа, 12.01.2011, 00:36 | Сообщение # 12 |
Полковник
| Quote (cheezpeople07) Mamaj круто сказано 5+ та я сам зачитався))))
|
|
| |
Катя | Дата: П`ятниця, 14.01.2011, 22:54 | Сообщение # 13 |
Подполковник
| Ого...проти мене вже й адміністратори... Негативні фактори, які впливають на людину за комп’ютером: -сидяче положення протягом тривалого часу; -електромагнітне випромінювання; -перевантаження суглобів кистей; -підвищене навантаження на зір; -стрес у разі втрати інформації(або ж тоді , коли ви програли в якусь комп'ютерну гру). anytochkin, та краще я книжечку почитаю, ніж буду грати в якусь комп*ютерну гру!!!!!!!!!!
Сообщение отредактировал Катя - П`ятниця, 14.01.2011, 23:12 |
|
| |
anytochkin | Дата: Субота, 15.01.2011, 08:35 | Сообщение # 14 |
Полковник
| Катя, а коли ти сидиш цілий день в інтернеті то всього що ти перечислила не відбувається?!Quote (Катя) -стрес у разі втрати інформації(або ж тоді , коли ви програли в якусь комп'ютерну гру). в іграх можна зберігатися щоб не втратити інформацію)))))))
|
|
| |
Катя | Дата: Субота, 15.01.2011, 17:41 | Сообщение # 15 |
Подполковник
| Хм... а хто тобі сказав, що я сиджу цілий день в інтернеті?!
|
|
| |