Стосунки між вчителями та учнями
|
|
Mamaj | Дата: Понеділок, 10.01.2011, 21:45 | Сообщение # 1 |
Подполковник
Статус: Offline
| Взаємовідносини педагогів і учнів інколи бувають дуже складними. І це не проблема сьогодення. Вона завжди існувала. А ваша думка - в чому проблема ?
|
|
| |
cheezpeople07 | Дата: Понеділок, 10.01.2011, 22:49 | Сообщение # 2 |
Сержант
| Ця дискусія відбувається насамперед через те, що: учні не етично поводять себе на уроках; скептично ставляться до виконання домашніх завдань; та прогулюють уроки!!! Насамперед у цьому винні учні!!! Я хоть і сам учень, але думаю, що мене підтримають і зрозуміють!!!
|
|
| |
Катя | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 00:07 | Сообщение # 3 |
Подполковник
| Хм... доволі цікаве питання) і я вважаю, що воно турбує не тільки мене) Ось , наприклад від вчителів частіше стало чути, що 10 клас є найгіршим класом в школі №3, деякі учні добре відносяться то навчання, а деякі "тупо забили") Хм... Я думаю, що зараз дорослим людям важко порозумітись з підлітками, тому що ( на час звертати не буду, тому що кожна людина живе за своїми правилами та принципами) на людину впливає виховання, оточення та інші різноманітні фактори.От саме взаємовідносини вчителів та учнів залежать від їхнього відношення один до одного... Я не говорю про "любимчиків", бо вони є в кожного вчителя(хоча...можливо саме це й займає учнів за живе)! Мені б цікаво було прочитати тут ставлення вчителів до 10 класу, бо 10 клас чув аргументовані зауваження не від усіх вчителів, деякі ж просто кричать...Додано (11 Січень 2011, 00:07) --------------------------------------------- Так..я ж не виню в усьому вчителів... ми теж ще ті кадри...
|
|
| |
anytochkin | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 17:43 | Сообщение # 4 |
Полковник
| На сучасному етапі проблема полягає у віці та вихованні учнів та учителів....як ми знаємо, вчителі виховувались в іншій країні, з іншими порядками. З цього виходить те, що один вчитель повність акліматизувався до сучасного життя, а іншого не можливо перевиховати....так і стаються непорозуміння, конфлікти...
|
|
| |
galka | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 17:47 | Сообщение # 5 |
Сержант
| Стосунки між учителем і учнем налагодяться тоді, коли учень зрозуміє, що вчитель - не ворог учневі. А стосовно любимчиків - воно були , є і будуть завжди. Стань одним з них, хто тобі заважає ?
|
|
| |
anytochkin | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 17:52 | Сообщение # 6 |
Полковник
| Quote (Катя) Мені б цікаво було прочитати тут ставлення вчителів до 10 класу, бо 10 клас чув аргументовані зауваження не від усіх вчителів, деякі ж просто кричать... Веселі мабуть вчителі попались
|
|
| |
Mamaj | Дата: Середа, 12.01.2011, 00:31 | Сообщение # 7 |
Подполковник
| Поведінка учнів залежить від поведінки їх педагогів. І якщо вчитель примушує до підкорення агресивними, диктаторськими методами, то він тільки сприяє ще більшій протидії з боку учнів (Третій закон Ньютона ще ніхто не заперечив - "Чим більша дія - тим більша протидія")
|
|
| |
Mamaj | Дата: Середа, 12.01.2011, 00:46 | Сообщение # 8 |
Подполковник
| Шановна galka!!! Адміністрація форуму вітає тебе з днем народження!!!
|
|
| |
anytochkin | Дата: Середа, 12.01.2011, 00:48 | Сообщение # 9 |
Полковник
|
|
|
| |
cheezpeople07 | Дата: Середа, 12.01.2011, 18:01 | Сообщение # 10 |
Сержант
| З днюшкой
|
|
| |
Катя | Дата: П`ятниця, 14.01.2011, 16:15 | Сообщение # 11 |
Подполковник
| Я не хочу бути "любимчиком"!!! Мені зовсім не подобається така роль в класі!!! Краще бути самим собою і ні до кого не підлизуватись, щоб не стати любимчиком!!!
|
|
| |
anytochkin | Дата: П`ятниця, 14.01.2011, 16:28 | Сообщение # 12 |
Полковник
| А що, для того щоб стати любимчиком потрібно іменно підлизуватись?
|
|
| |
Mamaj | Дата: П`ятниця, 14.01.2011, 19:20 | Сообщение # 13 |
Подполковник
| , шановний anytochkin!!!
|
|
| |
Катя | Дата: П`ятниця, 14.01.2011, 22:57 | Сообщение # 14 |
Подполковник
| Ха... Та ні... Ну в більшості випадків, потрібно саме підлизуватись!!!!!!!!!!!!!!! І тут не суперечте мені!!! Бо саме так і є!!!!
Сообщение отредактировал Катя - П`ятниця, 14.01.2011, 23:01 |
|
| |
anytochkin | Дата: Субота, 15.01.2011, 08:46 | Сообщение # 15 |
Полковник
| Залежить від того хто як вихований, мабуть...
|
|
| |