Чи потрібна шкільна форма ?
|
|
Mamaj | Дата: Понеділок, 10.01.2011, 21:25 | Сообщение # 1 |
Подполковник
Статус: Offline
| Помітно, що на сьогоднішній день шкільна форма втратила свою популярність. Рідко побачиш школярів у відповідному для навчального закладу одязі. Яке ваше ставлення до шкільної форми ?
|
|
| |
Катя | Дата: Понеділок, 10.01.2011, 23:03 | Сообщение # 2 |
Подполковник
| Форма... ось мені моя тітонька говорить, що якби на 90 роки була така форма, як у нас зараз, то вони б з радістю в ній ходили... Чесно...мені шкільна форма набридла!!!!
|
|
| |
Anka | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 18:04 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Згодна, шкільна форма не потрібна) Якби у школі була своя шкільна форма, у всіх однакова, гарна, то так, у ній можна було б ходити) Тим більше, у кожного різні смаки. Наприклад в учнів різний одяг: штани галіфе, кльош, облягаючі, сірі, чорні і т.д.Також різні піджаки, спідниці і т.д. Комусь може бути не комфортно у такому одязі. Або ж хтось не має змоги купити дорогий одяг. Отже, форма - не головне у шкільному житті) :D
Сообщение отредактировал Anka - Вівторок, 11.01.2011, 18:14 |
|
| |
cheezpeople07 | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 22:55 | Сообщение # 4 |
Сержант
| Чесно...я за комфорт, джинси і футболка Неспорю це недуже правильно...упевнений, багато учнів теж проти шкільної форми через те що вона незручна...бо почуваєш себе в ній як якийсь робот
|
|
| |
Mamaj | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 23:19 | Сообщение # 5 |
Подполковник
| Але ж за комфортом та зручністю, як показує досвід, дуже часто криється хизування учнів один перед одним можливістю придбати дорогі речі....В такому разі нанівець зводиться виховання колективізму, адже це призводить до заздрощів з боку інших учнів...А як не крути і якою б індивідуальністю не була людина, природою закладено те, що Homo Sapiens - вид колективний...
|
|
| |
anytochkin | Дата: Вівторок, 11.01.2011, 23:21 | Сообщение # 6 |
Полковник
| Я також був проти шкільної форми, коли навчався. Але думаю що це все зроблено для того, щоб якось вирівняти між собою забезпечених та малозабезпечених учнів...все одно, палка в двох кінцях - з однієї сторони правильно, а з іншої.......нічого це не змінить.
|
|
| |
cheezpeople07 | Дата: Середа, 12.01.2011, 00:44 | Сообщение # 7 |
Сержант
| Та я тож як випустюсь із школи буду писати що потрібна, а щас...((( Та нічого, я хоч і нелюблю шкільну форму, але в ній хожу...і це лише через повагу до вчителів!!!
|
|
| |
anytochkin | Дата: Середа, 12.01.2011, 00:50 | Сообщение # 8 |
Полковник
| Правильно, ходи)))))))))))
|
|
| |
Катя | Дата: П`ятниця, 14.01.2011, 16:21 | Сообщение # 9 |
Подполковник
| Ні... і щоб не говорили, я все одно проти шкільної форми)) Ось зараз вже ніхто і не кричить на мене, що я ходжу в джинсах!!! Можливо просто вчителям набридло на нас кричати)) Хіх..Тсь... нам же все одно не дойде...
|
|
| |
cheezpeople07 | Дата: П`ятниця, 14.01.2011, 22:14 | Сообщение # 10 |
Сержант
| Катя, повністю з тобою згоден))) Треба було привчати нас коли ми були маленькі
|
|
| |
Катя | Дата: П`ятниця, 14.01.2011, 22:26 | Сообщение # 11 |
Подполковник
| Та й то правда) Ех... Я навчалась в різних школах... В одній можна ходити в джинсах, в іншій не можна... В кожній школі свої стандарти) От у нас ніби і форма, а ми все одно в ній не ходимо... От прийшов в спортивних штанах, тебе питають :"Ти чому так одягнений?", а ти з гордістю відповідаєш:"В мене сьогодні фізкультура!", хоча насправді ніякої фізкультури і немає... Або ж :"Ти чому в джинсах?" і в тебе класна відповідь(особливо зимою допомагає):"Та вони в мене з підкладкою, щоб тепло було, бо в шкільних я мерзну"... от і все...
Сообщение отредактировал Катя - П`ятниця, 14.01.2011, 22:27 |
|
| |
anytochkin | Дата: Субота, 15.01.2011, 08:38 | Сообщение # 12 |
Полковник
| НормальноQuote (Катя) з гордістю відповідаєш:"В мене сьогодні фізкультура!"
|
|
| |
Катя | Дата: Субота, 15.01.2011, 23:19 | Сообщение # 13 |
Подполковник
| Ну так!!! Так , а що??? Неправда??? - Чиста правда!!!
|
|
| |
anytochkin | Дата: Субота, 15.01.2011, 23:58 | Сообщение # 14 |
Полковник
| Або ще можна казати що не висохла після прання...
|
|
| |
Anka | Дата: Неділя, 16.01.2011, 01:14 | Сообщение # 15 |
Сержант
| Quote (anytochkin) Або ще можна казати що не висохла після прання... Було і таке))) Я от ходжу завжди у "шкільній" формі, як це у нас зветься))....майже завжди) І коли я одягаю щось інше, то попадаюсь((( Аж образливо, завжди ходжу, а тут за якийсь один раз і ... Ех, цей закон підлості!...))))) Додано (16 Січень 2011, 01:14) --------------------------------------------- А ще є таке, що не можна вдягати якісь сережки чи щось подібне, або фарбувати нігті, чи ходити з розпущеним волоссям)))) Я вважаю це абсурдним! Зараз зовсім інший час, та і все змiнилося. Кожна людина - індивідуальність, хочеться щось пiдкреслити, видiлитися) Звичайно, потрібно це все робити у міру, але ж іноді таке прискіплення, що просто не вистачає слів!
Сообщение отредактировал Anka - Неділя, 16.01.2011, 01:58 |
|
| |