Патріотизм в суспільстві
|
|
Mamaj | Дата: Вівторок, 01.03.2011, 10:58 | Сообщение # 1 |
Подполковник
Статус: Offline
| Патріот - це людина, що служить батьківщині, а батьківщина - це перш за все народ (М.Г.Чернишевський)
|
|
| |
anytochkin | Дата: Вівторок, 01.03.2011, 13:02 | Сообщение # 2 |
Полковник
| Звичайно, патріотом повинен бути кожен, хоч який безлад твориться в країні...Наявним прикладом є ось який факт: на днях дивився репортаж в інтернеті українського журналіста, котрий побував під час масових заворушень у Тунісі, Єгипті то він розказав що, його вразив патріотизм людей,котрі склали живий ланцюг кругом Єгипетського музею, щоб мародери нічого з відти не викрали...або коли подавлювалися ці заворушення сльозогінним газом, люди скидали з балконів та вікон цибулю, щоб цей газ не так вражав очі, хоча вони не знали одне одного... І показували приклад у нас в країні, бійка між хлопцями на автозупинці, то-ніхто не розборонив, і не підняв лежачого хлопця, ні навіть не викликали швилку чи міліцію... а з боку двоє ще й знімали на мобільні... Куди котиться наше суспільство?! Можливо і нам потрібно очікувати таких заворушень як і на сході?!
|
|
| |
Катя | Дата: Вівторок, 01.03.2011, 17:59 | Сообщение # 3 |
Подполковник
| Оо... нічого собі... Хм...((( а от...посковзнувся чоловік похилого віку, і ніхто навіть йому не допоміг встати... Безглуздя.... Ну... а українська мова...що з неї роблять мовознавці...? а?? понапозичають слів, і розумні, ніби...Фу...чому не можна говорити тією мовою, яка була...
|
|
| |
anytochkin | Дата: Вівторок, 01.03.2011, 19:13 | Сообщение # 4 |
Полковник
| Мені подобаються репортери на СТБ, там говорять не європа а Европа, Евро, Буцигарня...))))))))Шось як придумають))))
|
|
| |
galka | Дата: Вівторок, 01.03.2011, 21:47 | Сообщение # 5 |
Сержант
| Каждый мнит себя героем, видя бой со стороны. Можливо варто почати з малого ? Наприклад, поважати своїх батьків ; заклад, де навчаєшся; і звичайно ж поважати себе. Людина, яка поважає себе ( не плутати із самолюбцями) не стане знімати на відео бійку і не пройде мимо.
|
|
| |
anytochkin | Дата: Четвер, 03.03.2011, 15:06 | Сообщение # 6 |
Полковник
| galka, звичайно, але таких зараз більшість...Сучасне суспільство, це вже не те суспільство що було раніше. Йому краще зняти на відео бійку та викласти на ютубі щоб друзі могли посміятися...
|
|
| |
Катя | Дата: Субота, 05.03.2011, 16:37 | Сообщение # 7 |
Подполковник
| Оо...Ю-туб...фу...там взагалі таких відосів велика купа... а справжніх людей зараз дійсно мало...МАЛО!!!...ми оце тут обговорюємо...а чи ми можемо назвати себе СПРАВЖНІМИ людьми, СПРАВЖНІМИ патріотами???- я себе так не можу назвати((
|
|
| |
Mamaj | Дата: Понеділок, 07.03.2011, 23:56 | Сообщение # 8 |
Подполковник
| Катя, а що вам не дозволяє назвати себе патріотом?
|
|
| |
anytochkin | Дата: Вівторок, 08.03.2011, 20:11 | Сообщение # 9 |
Полковник
| Я люблю свою Батьківщину, переживаю за неї, обурююсь через те що твориться в країні...чи цього не достатньо?
|
|
| |
Катя | Дата: Неділя, 20.03.2011, 18:37 | Сообщение # 10 |
Подполковник
| Mamaj, потрібно не називатись...а бути ним!!!! тому що!!!я хотіла розмовляти лише українською мовою...а протрималась лише тиждень....і от який із мене тепер патріот? м?
Сообщение отредактировал Катя - Неділя, 20.03.2011, 18:38 |
|
| |
galka | Дата: Неділя, 20.03.2011, 19:37 | Сообщение # 11 |
Сержант
| І не дивно, Катю, що ти здалася. Адже чисто українською мовою мало хто говорить. Мимоволі починаєш вживати слова, якими користуються всі. Та вже твоя спроба варта поваги.
|
|
| |
Mamaj | Дата: Середа, 23.03.2011, 20:51 | Сообщение # 12 |
Подполковник
| Катя, я дико извиняюсь, но мы в нашей стране до сих пор пользуемся многим, что осталось нам от бывшего Советского Союза. Заводы, фабрики, государственные учреждения, в том числе и дома, и школы, и вузы. И что же теперь, с чувством глубокого патриотизма развалить это все, потому что строившие это всё люди говорили на русском языке???!!! И что же, они не были патриотами???!!! В таком случае сейчас и я не патриот, ведь пишу на русском???!!! А как называть людей, которые вырезали во время войны целые украинские сёла ради собственной наживы, причём делали это с чувством ПАТРИОТИЗМА и говоря на чистом украинском языке ?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
anytochkin | Дата: Середа, 23.03.2011, 22:37 | Сообщение # 13 |
Полковник
| Та хоч і на російській, все одно ж живемо в Україні...це не значить що це вже не патріот.
|
|
| |
Катя | Дата: Субота, 26.03.2011, 16:57 | Сообщение # 14 |
Подполковник
| ...ХуХ...(( та не тільки в українській мові справа...може я й мілко плаваю, але нічого поки що для держави зробити не можу... Mamaj, фу! російська...навіщо??? Ми українці і повинні розмовляти українською мовою... а то займаєтесь ту "кацапізмом"...(( Мгг...і взагалі я про фабрики і заводи нічого не говорила!!! Радянський Союз...всі дорослі тільки про нього й говорять...а я от читала історію...-і зробила висновок, що аж СУПЕРОВОГО і КРУТОГО в РС не зробили!!! Постійні утиски я всяке таке...
|
|
| |
Mamaj | Дата: Субота, 26.03.2011, 21:04 | Сообщение # 15 |
Подполковник
| Катя, perhaps you did not read that story???
|
|
| |