Чи потрібні людині кумири ?
|
|
galka | Дата: Понеділок, 24.01.2011, 23:15 | Сообщение # 31 |
Сержант
Статус: Offline
| Я думаю, не варто осуджувати людей, що не мають кумирів і тих , що навпаки їх мають. Кожен має право на власну думку з цього приводу, і не повинен її насаджувати іншим. З віком у людини можуть змінитися і кумири і ставлення до них. А стосовно стилю, то якби ми і старалися бути схожим на когось - це не вийде !!!! І якщо в тебе зачіска, як у Брітні Спірс, це ще не означає, що ти під неї "косиш" - можливо, тобі просто подобається її зачіска, а, можливо, ти і не звернула увагу на якусь схожість.Прикро, коли хтось із твого оточення вважає, що ти під когось "косиш"!!! Можливо вони просто заздрять ???
|
|
| |
anytochkin | Дата: Неділя, 30.01.2011, 00:06 | Сообщение # 32 |
Полковник
| Quote (galka) що не мають кумирів Таких НЕМАЄ
Сообщение отредактировал anytochkin - Неділя, 30.01.2011, 00:07 |
|
| |
Катя | Дата: Неділя, 13.02.2011, 23:09 | Сообщение # 33 |
Подполковник
| anytochkin, от хто тобі таке сказав???? ... Потрібно бути СОБОЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
anytochkin | Дата: Вівторок, 15.02.2011, 21:12 | Сообщение # 34 |
Полковник
| Цього ніхто не заперечує, але і без кумирів нікуди... як ти будеш знати що тобі робити в майбутньому? По яких критеріяхти будеш обирати собі професію? Таких питань можна навести безліч...Я не зрозумію, чого ти добиваєшся?! Що тут страшного що в кожного є свої кумири?!
|
|
| |
Катя | Дата: Субота, 26.02.2011, 20:13 | Сообщение # 35 |
Подполковник
| anytochkin, хух) я не говорю, що кумир- це погано) Просто, як на мене, то краще все таки бути СОБОЮ! а не рівнятись на когось) Який же ти тоді Індивід, якщо ти йдеш за сірою масою?? а??? Крапни яскравими фарбами і ти вже не такий,як інші, ти інакший,і особливий))))---Ти ІнДиВіДУаЛьНіСть)!!!
|
|
| |
Mamaj | Дата: Вівторок, 01.03.2011, 02:36 | Сообщение # 36 |
Подполковник
| anytochkin, Катя, якщо ти не рівняєшся ні на кого, то як же ти можеш зрозуміти, що добре, а що ні??? Адже все пізнається у порівнянні.
|
|
| |
anytochkin | Дата: Вівторок, 01.03.2011, 13:05 | Сообщение # 37 |
Полковник
| Mamaj, тільки хотів сказати))))))))
|
|
| |
Катя | Дата: Вівторок, 01.03.2011, 17:55 | Сообщение # 38 |
Подполковник
| !!! Все, я з вами не дружу!!! Ненавиджу всі ваші порівняння!!!!
|
|
| |
Angel | Дата: П`ятниця, 04.03.2011, 16:19 | Сообщение # 39 |
Рядовой
| Наприклад для мене слово "кумир" це не значить копіювати, бути схожою на когось, а просто "кумир" це та людина яка тобі подобається, подобається ії творчість!!!
|
|
| |
anytochkin | Дата: Вівторок, 08.03.2011, 20:07 | Сообщение # 40 |
Полковник
| Ми ж порівнюємо для прикладу...
|
|
| |
Shalena_pcholka | Дата: Вівторок, 15.03.2011, 12:45 | Сообщение # 41 |
Рядовой
| От наприклад у мене кумира немає...Ну че ж не означає що я живу "як вовк у лісі"...... Так, є такі "знаменитості, чі відомі люби", які мені симпатизують, але це далеко не кумири, і я від них не фанатію....)))))
|
|
| |
anytochkin | Дата: Вівторок, 15.03.2011, 15:42 | Сообщение # 42 |
Полковник
| Quote (Shalena_pcholka) і я від них не фанатію....))))) тут не говориться про фанатизм, це зовсім інша річ...
|
|
| |
Катя | Дата: Неділя, 20.03.2011, 18:31 | Сообщение # 43 |
Подполковник
| Shalena_pcholka, ПРАВИЛЬНО!!!!!
|
|
| |
anytochkin | Дата: Середа, 23.03.2011, 22:34 | Сообщение # 44 |
Полковник
| Катя, знайшла собі однодумця
|
|
| |
Катя | Дата: Субота, 26.03.2011, 17:23 | Сообщение # 45 |
Подполковник
| anytochkin, угу...можеш за мене порадіти!!! Скоро нас буде більше!!! Я не люблю порівнювати...і не люблю , коли мене з кимось порівнюють...я не знаю чому, але мені це не подобається!
|
|
| |