Субота, 20.04.2024, 01:43 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 484

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 18 19 »
Вечір зустрічі випускниківФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:24.02.2012
Щороку школа гостинно відкриває двері, запрошуючи випускників на вечір зустрічі.Тож 17 лютого у випускників нашої школи була нагода повернутися в ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті як перше кохання, перші світання, перші успіхи і невдачі.Випускники знову прийшли до рідної школи.Прозвучали пісенні акорди, і велика, і щира радість ожила в святковій залі.Скільки добрих слів пролунало на адресу винуватців свята.
Свято у Веселковій РеспубліціФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:19.02.2012
   ЇЇ не знайти на жодній географічній карті світу. Однак вона, народившись у дитячій уяві, поступово набуває цілком реальних обрисів. Йдеться про наймасовішу дитячу організацію – Спілку піонерських організацій України (СПОУ). А Веселковою Республікою називають її самі діти, яким так хочеться романтики, чогось небуденного і світлого.
   14 лютого у школі відбулося свято  Веселкової Республіки, її ряди поповнилися новими п’ятикласниками. Веселкові галстуки їм пов’язали старші піонери – учні 7 класів.
Конкурс на кращого читця віршів Т. ШевченкаФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:16.02.2012
8 лютого в школі відбувся конкурс на кращого читця віршів Т. Шевченка та про Кобзаря. У цьому заході брали участь учні 5 – 11 класів: Іщенко О. (5 – А), Панчук І., Блищик К. (5 – Б), Дік Д. (6 – А), Газій А. (6 – Б ), Матієнко Д. (7 – А) , Стаховська А., Турченко Т.  (8 – А), Олійник Ю. (8 – Б), Бровко І. (9 – А), Левчук Т. (9 – Б), Іщенко Д. (10), Сазонова М. (11). (репортаж підготувала Озмитель Олександра, учениця 10 класу)
Вітаємо з вдалим виступом на обласній олімпіадіФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.02.2012
29 січня відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з математики. У складі районної делегації переможців районних олімпіад приймав участь учень 7-А класу нашої школи Богомаз Олексій. Його результат - ІІ місце. Вітаємо з вдалим виступом і бажаємо перемог та успіхів в майбутньому.
Конкурс на найкращий Інтернет-сайт серед шкіл Карлівського районуФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:26.01.2012
26 січня 2012 року відбулося засідання творчої групи з оцінювання Інтернет-сайтів навчальних закладів Карлівського району. Серед 16 ресурсів членами групи були визначені як кращі сайти гімназії ім.Н.Герасименко, Карлівської ЗОШ № 1, Карлівської ЗОШ № 3, Нижньоланнівської ЗОШ, Климівської ЗОШ, Федорівської ЗОШ та Варварівської ЗОШ.
В результаті ретельного оцінювання комісія визначила як найкращий сайт Карлівської ЗОШ № 3. Це вже друга поспіль перемога нашої школи в даному конкурсі. Адміністрація сайту вітає вчительський та учнівський колектив  і щиро дякує за співпрацю всіх вителів та учнів, які доклали зусилля для інформаційного наповнення нашого Інтернет-ресурсу.
Гра "Найрозумніший" для учнів 5-х класівФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:26.01.2012
25 грудня учні п’ятих класів змагалися  за звання «Найрозумніший п’ятикласник». У грі прийняли участь 12 учнів, що пройшли відбірковий етап: Нирка Сергій,Брадулін Артур, Корнілова  Катя , Блищик Катя, Іщенко Ольга ,Єфремова Аліна, Єфремова Каріна, Козелько Роман, Кріль Олексій, Ухань Ярослав, Кадєєв Максим. Фіналістами гри стали  Іщенко Оля, Брадулін Артур та Блищик Катя. У запеклій боротьбі перемогу здобула Іщенко Оля. Всі учасники гри отримали подарунки. Вітаємо переможців та бажаємо всім учасникам гри нових успіхів у майбутньому!
Позакласний захід «Щедрий вечір»Фильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:22.01.2012
13 січня для учнів 6-x та 7-x класів був проведений позакласний захід «Щедрий вечір». На цьому заході учні познайомилися з традиціями та звичаями цього свята, притаманними саме для Полтавщини. Дівчата та хлопці розказували «щедрівки», «засівки» та співали пісні. На святі були присутні такі персонажі: Меланка, циганка, коза, журавель, чортенята.
Батькам майбутніх випускників 2012 рокуФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:13.01.2012
Шановні батьки випускників 2012 року!
Запрошуємо Вас  17 січня 2012 року о 17 годині на спільні збори з питань проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Ви матимете змогу переглянути презентацію щодо ЗНО – 2012, познайомитися з особливостями  цьогорічної вступної кампанії до вищих навчальних закладів. 

Адміністрація школи
Підведено підсумки ІІ етапу Всеукраїнських олімпіадФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:11.01.2012
З метою виявлення та розвитку  обдарованої молоді, формування творчого покоління молодих науковців і практиків для різних галузей суспільного життя, підвищення інтересу до поглибленого вивчення навчальних предметів у районі з 12 листопада по 25 грудня 2011 року було організовано і проведено ІІ етап Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін. Учні нашої школи посіли 24 призових місця, серед яких 6 – перших. У рейтингу серед шкіл району наша школа зайняла  почесне ІІІ місце. 
Вітаємо з Новим 2012 роком та Різдвом ХристовимФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:01.01.2012
Шановні відвідувачі ! Адміністрація сайту від щирого серця вітає Вас з Різдвом Христовим та Новим Роком! Зичимо Вам міцного здоров'я, творчих натхнень, здійснення ваших професійних планів, особистих бажань та усіх мрій та задумів.Нехай Різдво та Новий рік принесуть Вам тільки добробут, благополуччя, родинне тепло та злагоду, щирих друзів та партнерів, шани та любові від рідних та близьких Вам людей, щасливих та яскравих подій та усього самого найкращого!
Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz