П`ятниця, 19.04.2024, 03:10 | Головна | Реєстрація | Вхід | | Вітаю Вас Гость | RSS

Головна Наші новини Адміністрація сайту ЗНО, ДПА

Наша гордість Наш фотоальбом Наш форум Гостьова книга

Головне меню


Сайти класів школи
Сайт 4 - А класу
Сайт 6 класу
Блог 7 - А класу
Сайт 8 - А класу
Сайт 9 класу
Сайт 10 класу

Хочемо знати
Чи потрібен класу власний сайт?
Всього відповідей: 177

Міні-чат

Нам цікаво
Скажіть, будь-ласка, хто Ви
Всього відповідей: 484

Хочемо знати
Що Вас цікавить на нашому сайті
Всього відповідей: 406

Форма входу


Головна » 2016 » Листопад » 03
Наша підтримка воїнам АТОФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

Сьогодні, коли всі прогресивні українці об’єдналися в єдиному пориві захистити рідну землю, відстояти суверенітет та незалежність України, побудувати нове щасливе життя, особливого значення набуває шкільний волонтерський рух військово-патріотичного спрямування. Такий напрямок волонтерської роботи в нашій школі здійснюється під девізом: «Україна – мати, за неї потрібно головою стояти». Загін «Добротворець» учнів 10 класу здійснює волонтерську діяльність за багатьма напрямками. Цього разу учні вирішили сплести маскувальну сітку. Працювали дружно, відчуваючи важливість і необхідність справи, що розпочали.  20 жовтня учні зустрілися з волонтером та передали сітку на передову. 

Лінійка-реквієм в пам'ять загиблих героївФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

Наша країна завжди славилася своїми воїнами - патріотами, які були і є яскравими прикладами військової звитяги, та сумлінного служіння Вітчизні. Ми пишаємося нашими воїнами, які показують божевільну силу духу, витримку, безперечну готовність боронити нас з вами і сумуємо за тими , хто віддав життя за країну. В пам’ять про тих наших – земляків полтавців, що загинули на сході України  учні 10 класу  провели лінійку – реквієм. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя. Вічна пам'ять героям!

Лицарський турнір для учнів 3-А класуФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

14 жовтня, у світле й радісне свято Покрови Пресвятої Богородиці, наша держава відзначає День українського козацтва та День Захисника Вітчизни. Здавна Козацький дух відваги та вірності Вітчизні передається через віки, самобутність традицій та волелюбність і зараз залишаються головними достоїнствами української нації.
  Тому напередодні свята працівники Карлівської районної  бібліотеки для дітей підготували для учнів 3-А класу Карлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 лицарський турнір «Гей ви, хлопці, славні запорожці». Спочатку бібліотекар Алла Паталаха провела короткий екскурс у історію козацтва, повідала про традиції та звичаї українських козаків. Далі на дітлахів чекала розважальна програма, під час якої учні активно брали участь у конкурсах: «Козак – інтелектуал», «Козацька кмітливість», «Хто спритніший», «За рідний край - хоч помирай», «Козацька каша» та ін.

Вечір танцю для старшокласниківФильмы онлайн
Автор: Mamaj | Категория: Шкільні новини | Дата:02.11.2016

«Танцю, до тебе прагне серце і душа» - під таким галасом проведено вечір для старшокласників у школі. Танець хвилюючий і найпрекрасніший вид мистецтва, бо не тільки відображає життя, але і саме життя. Танці – це емоційна насолода. Вони розвивають почуття ритму, виробляють правильну поставу, піднімають настрій. Усі класні колективи взяли участь у дійстві. Кожен отримав грамоту з певної номінації: 8-а клас у номінації «Найоригінальніший танець», 8-Б клас – у номінації «Найекстравагантніший танець»,9 клас – у номінації «Найпластичніший танець», 10 клас – у номінації Найартистичніший танець»; 11 клас – «Найзапальніший танець».
 І хай не всі вміють танцювати, але безумовно одне краса танцю зрозуміла всім!

Сайти вчителів школи
Сайт Ігнатова О.В.
Сайт Брижник О.Г.
Сайт Ігнатової Ю.І.
Сайт Пацули Л.В.

Друзі сайту
Сайт Карлівського РВО
Сайт ПОІППО
Сайт МОН України
Сайт "Увага! Шахраї в мережі"
Освітній портал "Педпреса"

ГОТУЄМОСЯ ДО УРОКІВ
Математика [20]
Українська мова та література [5]
Фізика [6]
Образотворче мистецтво [1]

НОВІ МАТЕРІАЛИ

Що скажете
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 497

Відвідувачі сайту

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz